Морският лед в Антарктика е достигнал нов рекордно нисък зимен максимум

През последните месеци водата в Антарктида е била с до 0,5 °C по-топла от средното

Обратно в новината

Коментари - Морският лед в Антарктика е достигнал нов рекордно нисък зимен максимум | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за високия минимум нито дума нали?

Този лед трябваше да е изчезнал още през лятото на 2015-та. :-) Белите мечки да са се издавили, а то не само че си има лед, ами и пустите мечки са се размножили. :-) Не са никак евроатлантически настроени нито леда, нито мечките. :-) Слагат прът в колелото на затоплизма.

Като чета такива статии все се сещам че всичко зависи от това кой как мери... или какво мери;) Ето ви едно просто примерче как се правят нещата: през 2015 година учени на НАСА казаха че леда в Антарктика се топи със скорост по-голяма от очакваната, а на следващата година учени от същата НАСА казаха че предната група учени не е взела в предвид ВСИЧКИ данни от направените наблюдения... и леда в Антарктика не само че не е намалял ами даже се е увеличавал с по 90 милиарда тона годишно, и за капак на всичко по-миналата година откриха 100-на нови вулкана в района в който антарктическият лед се е разтопил, или с други думи промяната в обиколката на леда няма нищо общо с "глобалното затопляне", при това същият този лед най-нагло увеличава обема си;)

Глобалистите искат да заблудят хората с техните брътвежи и лъжи наречени 'глобално затопляне" "топящ се лед" и прочие...