Над 51° в Саудитска Арабия и стотици жертви в Мека, гореща вълна обхвана Европа и Балканите

Според източник на "Ройтерс" жертва на високите температури са станали над 500 поклонници, макар Саудитският национален метеорологичен център да е потвърдил само за 325

Обратно в новината

Коментари - Над 51° в Саудитска Арабия и стотици жертви в Мека, гореща вълна обхвана Европа и Балканите | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нощем под 20 денем малко над 30. Като се абстрахирам от предупрежденията. Бих казал че е прохладно лято.

Всичко е точно! Бухайте въглища и нефт и след 10 години половината планета ще е негодна за живеене!

Планетата ще си е годна. На полюсите ще е приятна пролет. А и има бактерии и малки организми, които си живеят на -100 С и на 150 С. Ама ние сме прецакани. С увеличаването на негодната територия, риска за войни и гладове се увеличават. Ни аз имам едно друго мнение - Земята се саморегулира. Като казана се загрее, клапанут ще изфъщи - само не знам, коя калдера ще го отнесе. След това Грета ще се намръщи. - 10 градуса и пак ще има дебела зима при нас!

Чудно ми е ... По принцип мюсюлманите са мъдри хора. Но там винаги е било така - горещо. Поклонниците винаги са много. Всяка година е едно и също ... Жалко за хората, но е редно и ходжите да се замислят.

Четете Библията и вярвайте и служете на Господ Исус Христос . Той е първия и последния .

Горещо. Ама това си е първобитна работа с тези фанатици от Средновековието. Да измислят други начини за тези обичаи да са малко по-разумни. Същото се отнася и за кланите животни - дето спряхте коментарите по статията - Ами диваци първобитни. Не убивайте животни и не яжте месо. 21ви век е...не 13ти.

Нека отгатна - вие сте веган, нали? Друг такава тъпотия не може да напише.

Не е веган . Най обикновен олигофрен е . Не можа да отгатнеш .