Най-сухият юли в историята застрашава реколтата в Европа

ЕК е призовала държавите-членки на ЕС да използват повторно пречистените градски отпадъчни води за напояване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В Северна Америка вестник "Вашингтон пост" съобщава, че сушата, засегнала половин Мексико, води до ограничаване на потреблението на вода и до кражби" - затова ли искат територията на Русия. Защота войната беше предизвикана от постъпките на САЩ през последните десетилетия.

Като каза Ротердам, и Рейн е Рейн само до Нидерландия, от Милинген до морето е Ваал, и ако пресъхва, то нидерландците трябва да черпят.

Учените и анализите показват,че има засушаване в Западна Европа,ама нашите умници от десет кладенеца вода ще извадят за да докажат,че не са прави.....и пак има конспирация.....понеже видиш ли в България било по-хладно. А да сте чували,че когато над Англия има антициклон в България времето е лошо.....или е важното да пишете некви глупости и опорки.

Господ си знае работата. Наказва, където трябва! Това разхищение на храни сега ще спре!

Това с фекалните води преди време предизвика големи проблеми, загинали хора и скандали. Явно са позабравили, следва втори опит

Веднага да се наложат санкции срещу Русия!

Пречистените фекални води се ползват за поливане на градските паркове поне от 10тина години в Мадрид. Не миришат, правят им се по два пъти на ден анализи, нооо Дърветата умират Едната от теориите е, че понеже са прекалено богати на хранителни вещества ги убиват, един вид чрез прехранване се отравят

Тук си личи дългата ръка на Путин

В Австрия юли беше бая студено. Нощем 12-15 градуса, затопляше се чак към обяд, след 20часа захладняваше.

Пише за сух месец Юли (тоест, че не вали), а не за горещ (тоест, дали е студено или топло). Ама..

лека и пръст, навремето казваше: "По-добре суша, отколкото киша! ... ".

Карма. Всяко оръжие се връща.

Микровилновата честпта на печките е ~2.5 МHz, раздвижват основно водата. Водата има и др резонанс на честота към 10GHz. 5G работи на честоти от 30 до 300 GHz и висока модулация и мощност. Поглъща се от всякакви материали и се превръща в топлина. Може да създава и йонизираща радиация/дисоциация на електрони/. Освен това е необходима висока плътност на излъчване. Това се постига с повече антени. Напр. ако за 4G са ползвани 100 антени, за 5G за същата площ трябват към 1,000.

300 GHz на какво разстояние отиват, знаеш ли?

Слаба реколта пък на Зеления няма кой да му купи зърното странно.

У нас бе сигурно един от най-студените юли-та с доста валежи.

Важно е да сме съпричастни на всички страдащи по всяко време.

Къде това у нас? Защото в Северна БГ си беше топло,и дори приръси няколко пъти,което е нехарактерно.

Професори от цял свят купуват имоти в България, защото съвсем скоро тук ще е единственото място в Европа което ще става за живеене.

да, пълно с професори напоследък. От цяк свят и най-вече от Карлуково.

Айде сега пускайте 6G мрежата, щото 5Gто беше само с 10х по-голяма плътност на микровълнова енергия /т.е. топлина/ от 4G...и ще успеете да вдигнете световната температура с още 1-2..4 оС. Нали това е целта: да пържим яйца на открито и без тиган, както цели "Зеленият преход" !?

ТИ КЪДЕ СИ СЕ ОБЛЪЧИЛ. .... ТОВА НЕ Е ЯСНО .. ЩОТО КОГАТО СИ СЕ РОДИЛ СТЕ НЯМАЛИ ДЖИЕСЕМИ И МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ

Той се е облъчил после, като всички нас.

Брат'чет само дебили пишат в мрежата с Caps Locked

100+

ПРИ НАС РЕДОВНО ПОЛИВАТ С " ПРЕЧИСТЕНИ ФЕКАЛНИ ВОДИ" .. И КАТО КУПИШ НЕПРАВИЛНИТЕ МАРУЛИ С ЕШЕРИХИЯ КОЛИ Е ... ПОЧВАШ ДА СЕРЕШ КРЪВ ... БУКВАЛНО .. РЕДОВНО ИМА ИЗЗЕМАНЕ НА ПРОДУКТИ ОТ ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ .. РЕПИЧКИ, МОРКОВИ, СПАНАК, БРОКОЛИ И Т.Н

Наводнения в Сан Каталдо, Италия и Сеул, Южна Корея.

ОКАЗА СЕ ЧЕ " МРЪСНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИ" .. СА БИЛИ ПО-УМНИ ОТ " ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЕМОКРАТИ" ... НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ... КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ЩЕ ВИ ДОКАРВАТ ПОВЕЧЕ ДЪЖД ОТ СЕВЕР ..... А РОДОПИТЕ И РИЛОПЛСНИНСКИВ МАСИВ СА ЕСТЕСТВЕНИ КОНЦЕНТРАТОРИ НА ДЪЖД ... САМО ПАЗЕТЕ ГОРИТЕ ! И ПОНЕ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ЯЗОВИРИ

оно се прекина да вали едвам прекачи 30 градуса за неколко дни. Нещо ни гъбарктат с пропагандата на зелената мафия ми се струва

Я някой демократ сега да си припомни, колко бяха поливните площи в България и какви иригационни и всякакви други свързани с това съоръжения имаше в цялата страна.......................след това да си припомни как всичко бе унищожено от него и скачащите по площадите идиоти и направи харакири.

Айде още един акълия, не се опитвай да мислиш с комунистическото мозъче! Да си чувал,че климата на Земята търпи промяна,която няма нищо общо с политическият строй, умнико!

Шило

Май ти не си особено умен, а? Човекът ти говори за поливните системи, които вече ги няма. Изграждането, подръжката и експлоатацията на една поливна система, кво общо има с климата?

1.Човечеството може да влияе само локално на климата,но НЕ глобално !!! 2.Идва глобално застудяване,ако се гледа слънчевата активност,а НЕ затопляне. 3.ХААРП + 5G-мрежата са включени на макс ...

Ти май доста често си падал на главата си като малък...

Падали са майка ти и баща ти !!!

На ГЕРБ онзи дебил без образование наряза всичко за скрап. Обаче понеже играеше тенис с Бибитко и му носеше куфарчета го скриха като политолог и си купи диплома. Сега не знам какво прави, но е тъп като пастир на патици

тъпо... но няма страшно ще станат шампиони по диети в Европа, ще пестят от ядене и така... лесно решен проблем...

Лъжци на зелената мафия и войната не им затвори тъпите усти

Шило

Освен, че няма газ, Европата ще потъне и в лайна!

Че ти, много на изток от Урал, ще тънеш в разкош

Шило

Има вода, има газ, има храна. Може би, тези, които са на изток от Урал, наистина ще са много по-добре

То и на добичетата повиче от вода, зоб и топло друго не им трябва.

От друга страна интелектуалците без вода, зоб и топло престават да са интелектуалци. Явно не си чувал за пирамидата на Маслоу :)

Така е! Като пратиш интелектуалците в ГУЛАГ, те спират да ти бодат очите. А ти си мислиш, че те вече не са интелектуалци.