"Не се притеснявайте за въглеродния диоксид, а за енергийния баланс на планетата"

Нарушаването на естествения енергиен баланс включва обратни връзки, които още повече влошават нещата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Топлофикация ще фалира в най-скоро време!

Вече веднъж зададох въпроса: ПРАВЕН ЛИ Е МОДЕЛ , КОЙТО ДА ПОКАЖЕ ДАЛИ ТОПЛИНАТА ОТДЕЛЯНА ОТ ЗЕМЯТА МОЖЕ ДА СЕ РАЗСЕЙВА АКО НЯМА ПАРНИКОВИЯ ЕФЕКТ.Все пак хората ги тревожи повишаването на температурата.ДАЛИ ПРИЧИНАТА ЗА ПОВИШАВАНЕТО НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ЗЕМЯТА СЕ ДЪЖИ НА ВЪГЛЕРОДНИТЕ ЕМИСИИ ,КОИТО ПРАВЯТ ПОХЛУПАК ИЛИ ЗАЩОТО ХОРАТА ЧРЕЗ СВОЯТА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ ОТДЕЛЯТ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ТОПЛИНА, КОЯТО И БЕЗ ПОХЛУПАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗСЕЕ.МОДЕЛ БЕЗ ПОХЛУПАК И ДА ВИДИМ КАКВО ШЕ СТАНЕ ТОГАВА.ПОХЛУПАКА ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА ЗАТОПЛЯНЕТО ИЛИ ГОЛЯМОТО КОЛИЧЕСТВО ТОПЛИНА ДЪЛЖАЩО СЕ НА СТОПАНСКАТА ДЕЙНОСТ НА ХОРАТА.Какво количество топлина отделя един металургитен завод,примерно...

Процесът с "ГОЛЯМОТО КОЛИЧЕСТВО ТОПЛИНА" се дължи на противодействието на Духовния Свят за елиминиране за винаги на илюзията „Neuen Weltordnung“ или The New World Order (NWO).

Тъпанари. Завийте ледниците с фолио. Хем няма да се топят от слънчевите лъчи, хем ще отразяват енергията обратно ;). А те си мислят, че като ваксинират хората и ще забавят климатичните промени.

Кристу Яваш упъковаше кат щур баш със тиъ цели

А те си мислят, че като ваксинират хората и ще забавят климатичните промени. "Ваксинацията" ще доведе да редукция на населението на планетата с 2/3, защото духовната деградация е "унифицирала" индивидуалностите, което е причината за появата на COVID 19, който се явява тест за "Не съм робот!".

Над 80% от всички изкопеми "горива" (петрол, въглища, газ) всъщност биват превърнати в топлина, а само 20% се превръщат в пластмасови изделия, които, обаче, в много случаи също така биват изгаряни и се превръщат в топлина. Дневният добив на петрол, въглища и газ е такъв, че топлината от изгарянето на тези горива, е сравнима с топлината, получена от слънцето. Самата употреба на изкопаеми горива вече нарушава енергийния баланс на планетата.

Слънцето отдава 1.2 kW/m2. Доста сме далеч от това да ме си месим в работата с нашите "енергиини добиви".....

Kolkoto po zatapqva narodonaselenieto poveche varvqt I vsqkakvite mu tam teorii

Земята е била стотици милиони години без ледени шапки. На голям континент на южния полюс, част от който сега е Антарктида е имало тропичен климат. Сега има ледени шапки, защото от около 2 милиона години сме в умерен ледников период с периодични подпериоди на увеличаване и намаляване на ледниците. Без парникови газове, енергията която Земята получава от Слънцето е недостатъчна на повърхността на Земята да има течна вода, всичко щеше да е лед.

Антарктида не е била там където е сега, когато е имала тропически климат.

Преди 90 милиона години външния ръб на Антарктида е достигал южния полюс и на него по това време няма ледена шапка.

Всъщност , ледниците започват да се формират по полюсите преди около 50 милиона години, в разричните подпериоди от тогава насам те са били с различна интензивност но обикновено по- големи от сега. В продължение на стотици милиони години преди това не е имало ледници. А още по- преди е имало и период в който цялата Земя е била в лед.

Миии... отглеждайте за ядене повече животни които имат външен скелет, като раци и миди, които отнемат въглерода от въздуха, може промишлено да се отглеждат и корали... абе въобще винаги има лесен и евтин начин, стига да има кой да го приложи;)