Небивала "жега" в Сибир, зимата се завръща в САЩ

Докато в Евенкия, Русия е по-топло с над 16 градуса от обичайното, в САЩ се наблюдава почти същата аномалия, но с обратен знак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Йенисейск термометрите показаха 19,1 градуса, ка досегашният рекорд е от 1993 г. 18,2 градуса. Е значи не е небивала жега. 1993 пак е било толкова топло. Демек - лъжете ни. Иво Некитов - относно статията ви Къде се дяна Грета: Сега парниковите газове драстично намаляха, ама има НЕБИВАЛА жега в Сибир. Нещо не се връзват нещата - хем ги няма виновниците за жегата, хем тя е небивала? Хем пък Януари- Март са небивало горещи в Китай ( там от януари парниковите газове за драстично намалели ). Климатична промяна има - ама не човека е виновен за това. Все пак Земята в 80% от съществуването си е била мноооого по-топла от сега, а човек я екслоатира в сегашният си вид ( индустриален вид ) от 60-70 години. Дори мисля, че сега се води мини ледников период. Поправете ме ако бъркам.

Къде е тази жега бе??? Вижте какъв студ е в Америка..... ще каже краваря е една точно гънка на мозъка. Защо на такива малоумници им се дава право да управляват толкова мощни икономики не мога да си обясня.

Ами защото са си ги създали, бе умчо. Създай си ти такава мощна икономика и си я управлявай.

Изменението на климата е факт. Климатът в Сибир и в Канада и САЩ, ще си разменят местата ...