Невидимите следи от самолети показват голяма чувствителност на облаците към аерозоли

Намаляването на аерозолите би означавало по-малко охлаждане, което би засилило глобалното затопляне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама си ги виждаме, ето ги и на снимката ви. Хвала на таквъзи журналя! Тия дни четох някъде, че имало истерия относно поръсването ни с някакви биопродукти и химикали за подмладяване - нещо по тоя въпрос?

Моят УЧИТЕЛ по физика , още 1972 год. ни обясни, че когато самолет навлезе в по наситено с водни пари участък в небето , от турболенцията и студения фронт се образуват ледени кристалчета които се виждат във вид на бяла следа!

Бяла следа, която бързо изчезва или е концентрирана и не образува облак. Сега следите не са от нормални полети. Първо, че тези самолети с дирите не са регистрирани във флайт радар или където и да е, второ нормални полети няма да ти направят небето трапосано като от шевна машина. Друго което е, американците си признаха, че пръскат уж за климата, защо сега изведнъж гледат да го обърнат, че нищо не се пръскало... за толкова късопаметни ли имат овцете... Същото беше и с ковида, по медиите само математици, идиоти, зъболекари и какви ли не, но нито един експерт инфекционист, нито един шеф на корона отделение, нито един пулмолог....

Редовно!

Аман от "компетентни"... престанете да "СТРАХУВАТЕ" хората и без това са в паника от ниските доходи и високите цени !!!

Кръгъл идиоттттт....

славейко

Затворят ли устите на експертите и да отворят устите по медиите на идиоти и нищо не разбиращи, значи нещо не е наред.

Да! Изкопаемите горива са безалтернативни на този етап...