17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен

Виж ти - значи ла ниня е виновна,а не глобалното затопляне! Цяло чудо да го напишат.

К'во ги бОли, нали са ваксинирати. Мухаха

Чудя се дали новината за наводненията в Карловско преди няколко месеца, е била актуална в новинарските сайтове в Австралия. Какво ни пука?

СМС от Северозападна България: "Да им изтропат сандалете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

не ни пука с тея мухи и население от идиоти местото е гняс

смяна на магнитните полюси, не е от пръднята на австралийските крави..

КЪДЕТО Е БИЛО СУХО ЩЕ СТАНЕ МОКРО .... И КЪДЕТО Е БИЛО МОКРО ЩЕ СТАНЕ СУХО ..... АФРИКАНСКИТЕ И АВСТРАЛИЙСКИТЕ ПУСТИНИ ЩЕ СТАНАТ ГРАДИНИ .... А ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАДИНИ ЩЕ СТАНАТ ПУСТИНИ. .... БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ГЛАВНО ШИРОКОЛИСТНИ ГОРИ .... И ЩЕ МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ЦИТРУСИ

Колко плащат за кубик вода наследниците на каторжници и престъпници от наглосаксия? Щото в България, държава на повече от 1300 години, разни евролайноядци натискат народа да плаща по 2,5 евро водата. Едва ли има в друга държава такива цени. Затова наглосаксите трябва да бъдат изтребени и светът ще стане едно много добро място за живот.

ДАЖЕ НЕ СИ ГЛЕДАМ СМЕТКАТА ... НО МИСЛЯ ЧЕ В ДЕТРОЙТ С СМЕ НА 1.25 ЕВРО ... ПРИРАВНЕНИ КЪМ ВАШИТЕ ПАРИ .... В ТОВА ВЛИЗА 1/2 ЗА ВОДА И 1/2 ЗА КАНАЛНИ ВОДИ

получават заслужените наказания

Изпратете им по един фургон и 300 лева, а те да се оправят.

Явлението се случвало веднъж на 100 години. И в същото време било "често" - 4 пъти за последните 2 години. А пътущята били "залени" :)))) Залети, предполагам, но би трябвало да употребите "наводнени".

Старите хора казват: "Пиян - залян". А не залят ?

"Ако нещо има вероятност да се случи 1 на 1 000 000, то, то се случва 9 от 10 пъти" Тери Пратчет