Очаква ни горещ и сух август, валежи за кратко и на малко места

През третото десетдневие се очаква в по-голямата част от страната температурите да са по-високи от обичайните за месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е , дано! Да е топло!

Чака ме плаж , гъза ми във водата! Аз вече ходих де! Няколко пъти! Ама , пак!

То и аз мога да предсказвам времето.....През януари ще бъде студено с преваляване на сняг.

Лъжат, за да провокират хората да отидат на море, защото хотелите и плажовете са пусти. Имам позната с 2 хотела на Слънчев бряг, които пълнеше с руснаци. Сега си смучи пръстите, ама така, с тия руски санкции и това насаждане на омраза към руснаците.

Айде стига с тези руски граждани писна ми вече от тея руснаци като чели няма други туристи и не съществуват други туристи! Стига сме им лизали задниците на тез руснаци само руснаците са ви в главата! Като толкова много ги обичате тези руснаци и сте влюбени в руснаците и Русия отидете в Русия всеки ден ще виждате руснаци там!!!!!!!!

Руснаците са наши братя по кръв славяни. Другите искат да ни избиват с вируси и ваксини, щот сме пренаселвали планетата.

Ами такава е истината - празни са хотели, които са на руснаци ( те са инвестирали в построяването им чрез бг фирми) или работят само с руснаци. Останалите изобщо не се оплакваме нито от Ковид вълната, нито от липсата на руснаците. Работя в комплекс от бунгала и е пълно на 100%- българи, чехи , румънци, малко евреи. Животът продължава.

Абе ти на кои “ пусти “ плажове ходиш. Щото тука около Варна , нито на юг или на север, няма пусти и безлюдни. Просто през двете отминали Ковид лета, хората промениха предпочитанията си за почивка и избират предимно вили, самостоятелни бунгала, къщи за гости, кемпери. Което , според мен е трайно . Хотелите останаха за големи организирани групи .

Е как няма да е горещо, след като само това пишете. Хайде пишете, че ще завали малко.

С по-малко думи, очаква ни август :)