17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откога лятото трае 4 месеца?

На 40 градуса на сянка и 55 на слънце перфектно време ли им викате, бе, боклуци?

4 месеца! Очакват ни, значи говорим за бъдещео. Означава: юли, август, сепрември и октомври. Юли може и да е горещо. Но фекалите дошли от варненското езеро, няма да са се изчистили. Като туристически месец отпада. Август може и да е горещо. Гекалите може и да са се изчистили (разглеждам идеалния вариант, когато течът в езерото ще е овладян и на всички мегахотелища в комплексите ще бъдат монтирани пречиствателни станции. Затваряме едното око и отиваме на море. Някои може би ще го направят. Септември, Господ знае. Началото на септември 1977 година започнах дипломната си работа във ВМЕИ София. Заради проведения малко преди това международен младежки фестивал общежитията още не бяха ремонтирани. Настаниха ме в едно дежурно общежитие. Там имах съквартирант, който беше дошъл за поправителен изпит по риза с къс ръкав. Но на втори септември температурата падна под нулата, не можа да отиде на изпита. Та през септември, вероятно ще има тук-там някой курортист, но твърдо ще бъде слаб месец. Октомври, хм! Ако на първи октомври не сте си затворили хотела, гостите ви няма да платят дори заплатите на персонала, да не говорим за някаква печалба. Съмва късно, мръква рано, сутрин има мъгла. Хотелите са ваши, както решите!

"Очаква ни топло, сравнително сухо и продължително лято"…"Юли ще бъде типично летен… Очаква ни влажно, тропично време.“ Това заяви в ефира на "Здравей, България" по Нова телевизия климатологът Георги Рачев.

да Броим до 4-ри от Утре: Юли, Август, Септември, Октомври. За пръв път чувам, че Семтември и Октомври е Лято, че и Сухо и Горещо?!

20% положителни коментари, 80% отрицателни!

Бойко нареди ЛЯТОТО ДА Е ДО ДЕКЕМВРИ ха ха ха ха ха СМЕШНО Е БЕ! 4 месеца са от Юли,август, септеври, октомври ЛЯТО ПРЕЗ ОКТОМВРИ А? ГЕРБ властелините на времето! или пък само на прогонозите

общо има времето с ГЕРБ и Бойко?

Демек да палим към лайноморието, или бетономорието, или мутроморието, или ешерихияморието? Найш кога?

Още на 30-ти юни. Там живот и здраве ще посрещна Джулая! Досаден пропуск! Написах датата, забравих годината. Имам пред вид 20020-та. Както вече писах, ако е живот и здраве дотогава. На Господ не се меся!

да е живот и здраве през 20020 г.!

Те за 5 дни не им се сбъдват прогнозите , този ми говори за цяло лято. Бълъците може и да повярват. Аман от простотии, именувани новини.

просто няма как да се направи прогноза за повече от 4-5 дни със сигурност. Всичко е пожелание.

Е па екстра да го ева

"През 2003 година в Западна Европа починаха 75 000 германци и французи". А се очаква 4 месеца горещо лято, значи пак поне толкова жертви. А с КОВИД19 в Германия и Франция са починали около 10 000 души. Повтарям, не от КОВИД а С КОВИД, т.е. заради придружаващи заболявания. Въпросът е защо не се вземат срещу предстоящите горещини такива мерки, каквито срещу КОВИД? Или на КОВИДа има кой да плаща за реклама, а за горещините няма. А тоя който плаща за реклама на КОВИД, колко ли вече трилиона е захлебил от манипулацията на борсите (падане на индекси, валути).

срещу горещините? Същите - по възможност в големите горещини да се стои дом. Сякаш не разбрахте, че природата е по-силна от нас и трябва да се съобразяваме.

Точно по поръчка на министерството на туризма. До октомври лято, от ноември отиваме на ски.

PEYTSCH

Платено. А дано да ни дадете паричките си...

Екстра ! Дойде отпускно време Мятаме се на Москвето, днеска в Созопол, утре в Ахтопл, вдругиден кой знае къде Ех живот здравей!

Я пак!

4 месеца означава - да е сухо и горещо до края на октомври. За сухо - може и да го докара, но за горещо чак до тогава - няма как.

отврат....