ООН: Светът е на път да се затопли с 2,5 градуса по Целзий

Продължаването на настоящите политики биха довели до повишаване на температурата с между 2,1С и 2,9С

Обратно в новината

Коментари - ООН: Светът е на път да се затопли с 2,5 градуса по Целзий | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А междувременно в тропиците аномалията е -0.2C, в Южното полукълбо е -0.5C, Антарктида -1.3C.

Тоест въпреки всички ограничения, лишения, трилиони долари за борба и сега ще бъде 2.5 вместо 2.7!? Май няма много смисъл цялата тази работа и битката е загубена още преди да е започнала. По добре е хората да започнат да се приготвят за 2.5 градуса повишение на температурата.

чукча п исател не читател

Путин ще ни върне в ледниковата епоха.

трябва да ги е срам да се изхождат... Но те мозък нямат, така че...

Причините за затоплянето са: 1.ХААРП 2.Сателитните удари 3.5G-Технологията Всички други измислици са за "умно-красивите" бройлери...

Ами защо не спрат излъчването на HAARP?То също е една причина,както и самолетчетата,които ръсят отрови непрекъснато? Само приказки на търкалета.

Когато си с промит конспиративен мозък и IQ, колкото стайната температура.

SPAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Така е. Някой помни ли небето от началото на октомври, цялото в драскотини, задържащи се с часове? Е от тогава нито капка дъжд!

Всички ще ходим в Гренландия Сибир и Канада.

пелетите на боклука

Дрън, дрън, бла, бла

Кво стана с ВЪГЛЕРОДНИО ДАНЪК? ЕС отмени ли го? Щото за него веч не се говори.. Щото икономиката на Германия - дето си замени АЕЦ-ите с КЮМЮРЕНА ГЕНЕРАЦИЯ, още повече ша затъва ли. Та ЕС го смота под масата и медийната плява..

Светът е на път да се самоунищожи, защото западат е обезумял в омразата си към изтока. А що се отнася до природата, , всичко което пишат за затопляне, застудяване, и тем подобни са фантазии измислици. Защото няма нищо по-силно от природата, никой не може да промени нищо

Обичам топлото време.

Дреме ми на кура и с 30 градуса да се затопли. Да еба и трансжендърите.

Какъв климат какви пет лева, целта е да се откраднат едни пари.

ама трябва да се откраднат убедително, без никой да се усети, че е окраден... И даже жертвите да се топят една-друга ако не са си дали своя дан..

Това че тия еврокраварски боклуци експлоатират проблема, за да ви ограбват и поробят, не означава че проблем с екологията от човешката дейност няма....

А, градски? Замърсяването си го има и то е сериозно (особено на океаните с тежки метали, на сушата с пластмаси), но то не е причина за "климатичните промени" (наричани преди това "глобално затопляне")...

Майкъл Крайтън (има я на Читанката), а също така и "The great global warming swindle Full version" (има го на Тубата, има и други варианти с български субтитри, за който не разбира английски...)

През 1930г предвиждаха света да свърши до 1950г поради климатичните промени...

Зелената сделка отече в канала. Какво мисли зелената еуглена грета като гледа как швабите събарят перки, за да копат въглища?

Страхотна новина! След някоя и друга година ще пращаме водолазни костюми на новата атлантида (с премиер Марк Рюте) като хуманитарна помощ.

ООН е една глобалистка кочина. С ограничаеането на евтини енергийни ресурси се обричат най-бедните. Кажи ми че не е целенасочено!!

То че ства по-топло време е явно, но кой обича зимата. Всеки ще препочете ноември да е 25 градуса вместо минус 5. Не се оплаквам, даже по-топло да става - на Коледа да може по къс ръкав да си

ㅤ

Не се притеснявайте. Интелектът не е всичко, а във вашия случай си е направо нищо.

О да и само европа трябва да страда, Китай, ФАЩ, Индия Русия какво правят по въпроса?

И Господ е с нас. Топъл октомври и Путин да си завре газа нали се сещате къде, в задния двор.

Путин така ви го е наврял с макарите барабар, че не спирате да квичите. Е и ти сега - говорим за промяна в климата, той пак квичи за газа на Путин, който на всичкото отгоре е и зелено гориво!

ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е ОТГОВОРИЛ КАКВА Е ОПТИМАЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА? къде се намираме под или над оптималната температура.. За всички откачалки и промивки да напомня, че имало е периоди в историята на планетата без полярни шапки и два периода в които земята е била като снежна топка с тънка ивиица течна вода на екватора. И в двата периода ХОРА НЕ Е ИМАЛО... Така че моля като говорим за +/- айде да си отговорим на въпроса спрямо КАКВО? Давам пример с човек оптимална температура е 36.6 под мишницата и вече тука почваме да съдим какво е добре и зле ако ходиш в плюс или минус от тази стойност. Е науката НЕ Е СМЕТНАЛА колко е тази стойност за поланетата и няма да може да сметне. но пък какви пари се въртят за да "спасяваме" планетата...

Да живее свободата на словото (но не и в дир)

преди да пишете. такива необразовани изказвания. нямало оптимална температура ...

и каква е айде напишия нали е едно число що ми говориш глупости? Тя и средната температура е сметната едно към кесим ма какво разбираш ти па от измервания и статистика и наука поредния льольо дето ще ми дава акъл...

Как беее! Нали рушлямските тролчета пляскат опорките как сме чакали студени зими и мръзнене без сатрапската газ? Мутрофанката ще трябва да им пуска нови тъпо опорки!

ㅤ

И никой не се сеща, че на всеки 11 000 години магнитните полюси "разменят" местата си и това е свързано с подобни следствия. Но нищо, ще го потулим и ше обвиним изкопаемите горива, а ще се оправдаем с бутафорния "зелен преход", който е зелен само на екрана на компютъра.

Нали мен? На всеки 11 000 г, земята става плоска също! :D Ебати кухите глави има тука. Я ми дай една научна статия, която го твърди това.

ㅤ

Твоята наука е прекалено ограничена, за да погледне отвъд хребета на носа си.

Изследване на вечните ледове в Гренландия показват,че по времето на Римската империя земната атмосфера е била повече замърсена от днес поради добива на сребро и неговото извличане с претопяване с въглища. Сребърните монети са започнали масово да стават средство за разплащане и среброто се търсело повече от златото.

Екстра ! Без смяна на гуми, без рекет от топлофикация и без зимни дрехи ! Рай

оръжейните фирми???

Плаща ли Въглеродни Емисии за всичките Взривове - или това не е Замърсяване и за тях - може?!

Руснаците вече няма къде да дянат газа и го изгарят в атмосферата. Това също е екокатастрофа. Преди да фалират и започнат да мрат от мизерия,в която ще изпаднат неминуемо, ще ни хвърлят атомна бомба. Чудесно бъдеще не завещава Путин и сие.

та източния вятър да го отвява и да ТОПЛИ Европата, чадо..

Блазе им на руснаците - най-сетне ще могат да използват пълноценно необятните простори на Сибир.

"Първородния грях" през последните 50-ина години хич не върви, сега се опитват да я подменят с идеята за "екологичната вина", която всеки от нас носи... Целта е да се чувстваш виновен и роб, че си жив, и да си готов цял живот "да си плащаш" за това по всякакъв начин...

+++

Най-сетне ще има банани в изобилие по нашата територия....

Това е моя реплика трябва аз да я кажа !

Тия терористи от краварско освободиха над 100 000 тона метанса о за една седмица в атмосферата, метанът е много по- опасен парников газ и от въглеродния двуокис отделен от вулканите, загрял планетата в зората на планетата.....Сега се радваме на лято посред зима по тая причина,а геинжинерните им разпръсквания на химикали като алуминиев оксид на същите цереу терористи допълнително пречи за охлаждането на земята през нощта - ефект като под алуминиево фолио сме....и почти всекидн има Хаарп небе на България...

Че са йраварутем, нито русите орки, нито укронацитата, нито Полша, Германия или северните европейски страни.

България какво ще загуби от тази промяна ? Освен че тук климатът ще стане средиземноморски ? Проблеми с водоизточниците ? С обработваемата земя ? С горите ?

Ама целият свят или само Земята?

Кемтрейлс е намаляне на температурата като се закрива Слънцето с бяла пелена и така се предизвикват валежи.Над Сахара, ОАЕ,Египет и Израел няма Кемтрейлс.

Боже до къде я докарахме! Имбецили да имат възможност да изказват мнение! Този горе е доказателство за провала на БГ образователната система!

150+

Над вашата плоска земя има преграда наречена Купол,отделящ земната атмосфера от космическото пространство.Затова всички ракети летят само по парабола ,не е излизано в космоса,няма полети до Марс,Луната и Венера. С телескоп на Марс не се виждат марсоходи защото няма.На Луната няма знаме,следи от човек и няма луноходи. Който не вярва да провери с мощен телескоп във световните обсерватории.

Това е ирония, нали?

онези "вентилатори" дето си играят с климата! Това не е детска играчка. Целият октомври сухо време с +25 градуса съсипваме Природата! изчезнат ли растенията иде Гладът! Затова спецовете в ООН - разузнавачи, агенти и прочие, де раздвижете се и СПРЕТЕ онези изкуствени "вентилатори" дето са се пообъркали от егоизъм и ще унищожат планетата!

че причините за това са астро-физични и предимно свързани със слънчевата активност (която е периодична)? Ако щем не да прекратим, а направо да обърнем отделянето на "парникови" газове към тяхното поглъщане, това ни най-малко няма да промени тенденциите в промяната на температурите...

Ама сушата това лято пресуши реките в Европа.. И се откриха КАМЪНИТЕ НА ГЛАДА.. Най-стария от тях е датиран 1411-та година.. Тогава каква промишленост е бълвала парникови газове.. Сред като първата промишлена революция отпочва сле има-няма ЧЕТИРИ века по-късно..

Предприятията изстрелващи през конусни тръби токсични газове са само част от проблема, количествено повеке от тях са тея отровни флуидни нетвърди субстанции изригващи от ауспусуте на нафтови или бендзинови дву и повеке колесни (не)релсови превозни средства ... Де е чак 1 януари 2024, откогато занапред по глобален планетарен закон, не ще бъдат допущани за движение по асфалтови пътища абсолютно никакви бензинови или/и дизелови превозни средства включително и тея, чиито метални ,,гуми" се търкалят по жп релси ... умната, живи + здрави

Изрогването на един вулкан.. Колко ДЪРЖАВИ по света замества с едно БАФФФ.. По токсични газове, фини прахови частици и пр. замърсители и причинители на парниковия ефект.. ЖГермания нали се отказа от рускио КЮМЮР.. С 0,8% съдържание на сяра.. И го замени с колумбийски, дето е с 4,2% сяра.. За киселинните дъждове - що забравяш, че екоталибавите пак дигаха врява?

TROL !!!

Зелената лъжа се крепеше в Европа на руския газ. Сега и лъсна гъзо. Нема газ, нема зелено, връщат се тецовете на въглища.

САЩ играят ва банк на 100 %. САЩ няма да оцелеят и 5 години ако не грабят богатствата на слабите и подчинените чрез окупиране, и на света чрез соят долар. Така че никакъв климат не ги интересува докато САЩ са заети да палят войни по света за да оцелеят.

Ел.коли ще ни "спасят" от затоплянето!

През последните 3 години е от студено по студено, вали като ИЗ ведро, а къде го видяхте това затопляне незнам.

У островна северноатлантическа крайбрежна\крайламаншова югоизточна Англия - е па зиме необичайно маненко под открито небе снежна покривка няма и ширина на 2 човешки педи веке 5 лазарника (т.е. години) подред видех наживо, и то едва ли само заради океанското гълфстриймово течение, живи + здрави

Оста на Земното кълбо се движи,;до сега полюсът е изместен на 38 метра от обичайното си място. А това предполата дурго въртене такова, че България ще попадне в субтропичен клита. децата които сега се раждаж ще са КАЛЕНи по новите температури, а ние дърдите ще изприм от гжрещшнште.

След като по времето на Обонго излязоха наяве истинските документи и майлите, с които "учените" се договаряха как да фалшифицират данните, напоследък зелените пак зейнаха за пари. И не, не просто за "пари", а за астрониомичски много пари.

И на децата им стана ясно, че на новия Св. ред му трябват територии, а не хора. Битката е за ресурси, а не за население. И ние като индианците чероки , ще изчезнем, защото пречим на някого.

Novus Ordo Seclorum е старо движение възникнало в град Novae ръководено от първият роден на датата при отриването на града като град-26 Октомври 69 г.н.е. Димитър Вангелов Николов/ДЯДОТО/ е знаел тези подробности, но днешните му последователи хал хабер си нямат от това. Няма защо да се плашим, без нас нищо няма да направят!! Ние сме първите, ние ще продължим идеите за свомода и самоуправление наложено в този нов град с първата конституция въобще.

Слънцето се върти над Земята,зад него е тъмно. Затова космоса е в мрак. Но Слънцето пада към Земята и до 5 години в умерения пояс ще има зимни температури само над нулата с летни температури над 50 градуса. Земята никога не е въртяла защо е плоска неподвижна повърхност с 75 процента вода . Водата е само плоска отгоре,идеален нивел.

Не знам защо реихте, че Слънцето пада към Земята. Ако приемем, че Зелята е плоска, то Слънцето също НЕ е сферичен обект, а само светлина, нещо като лампа. Та съмнително е, да "падне". :-) Няма логика.

според едно проучване преди 15-тина години 3 градуса са границата на необратимост. При 4 градуса се появяват климатични аномалии и катаклизми, 5- рибата започва да измира, при 6 ледниците се разтапят и нивото на световния океан се вдига. Но подхода на "зелените" е тотално грешен! На Земята не и пречи, че кравите пърдят и определено "въглеродния отпечатък" на мусаката не играе никаква роля! По добре да се замислят върхъ това колко яхти имат и колко гори са изсекли

Всички ледници да се разтопят нивото на световния океан ще спадне защото леда заема повече обем от водата.

Ледниците не са във водата, а на сушата, гений.