Зимата започва: първи сняг и до минус 7 градуса от утре

Първата половина на седмицата ще бъде по-студена, с температури, близки до нормалните за началото на месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що е то?

Гадната проклета зима със студ мори ни и здравето ни взима. Снегът не е бял,а черен на смъртта приятел верен. Снежинки като проститутки-магистралки се скитат в пустошта дрипави и жалки.

Ивак, нали нямаше да има зима бре, Ивак! Глобалното затопляне идееееееее, крещиш ти! А още в края на есента (дори не сме зима, астрономически още, не ме интерсува метеорлогически ако щете от 1 август я бройте зимата), та дори не сме зима още, па сняг вали. Пак ли ще крещиш, че Наднормаааааааааааааа 1 градусссссссссссссс А бе, льольо, тебе питам?

Да не забравите да си сключите планинска застраховка! А, и...възползвайте се от новия ни пакет ГО и каско за ски и шейни с бонус-рисково покритие при прогаряне на ските или шейната от метеоритен дъжд по време на спускане(важи за размер на метеритите до 1 см в диаметър).

Абе още не е заваляло, а на снимката даже натрупало!? Как стават тия работи?

Аз залагам на възстановка в студийна среда. Всеки знае, че снимка може да се публикува само 24 часа след като я направиш...

Пъвият сняг мина преди повече от 10 дена по високите полета, ама нейсе, новина да има, че и в града ще превали...

Поредния сняг,на който няма да може да се нарадваме,защото ще отиде в канала за 2 дни!

Какво пък е това първият ден на климатичната зима?

Обичам зимата, вечна зима нека има и минус 50 и 5 метра сняг

След като натрупа 4-5 см. сняг през декември в София, това ше се превърне в новина номер 1 по всички медии. За фандъка, боко и калинките им от герп такъв снеговалеж е бедствие, и причина за всички трудности. Не знам от къде изпълзяха тези о ония които им гласуват доверие.

твърде студено и -6 градуса ? Бахмааму

хубаво време, отново зимата дойде!

Фандъкова да подготви машините за чистене ... да не ги изненада ПАК