17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е изключително тревожно, тъй като изкопаемият газ се състои предимно от метан, който има 86 пъти по-голяма затопляща мощност от CO2 през първите 20 години след освобождаването му. Метанът е отговорен за около 30% от затоплянето до момента и течовете на метан вървят ръка за ръка с процеса на извличане, съхранение и изгаряне на газ. Това важи особено за съоръженията за втечнен природен газ. И големия въпрос е : Какво се отделя при горенето на LPG ? Тези съвсем за мезе ни взеха.

""Захранването на газ не трябва да е опция"" - само перки и соларки са разрешени в света на зелените талибани. А атомните централи, тях защо не може? Там някаква друга талибанска логика действа навярно.

DIR, много тенденциозно прикривате информация: "Сред тези 503 компании 131 са китайски, 58 са от Индия, 38 са от Австралия и по 31 са от Индонезия и Русия." Остават 214 компании, чиято националност не споменавате. Дали не са в северна Америка, ам?

Затворете си централите на лигнитни въглища! Няма да разработвате технологии, за СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ които да се използват в България! Това е императивът на "НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!"