Коментари - Повече от 1500 арестувани на протеста Extinction Rebellion в Хага | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно демократично арестувани!

медийте, политици, НПО та постоянно всяват страх у населението за климатичните промени и логично се сформираха групи които приемат казаното дословно и не виждат друг изход освен този в който вярват и правят това което правят. Аз тези хора не ги съдя, защото съм убеден, че наистина ги е страх. Проблема е как се снася информация и как от една страна ни плашат, а от друга има страхотни противоречия от същите политици, които всяка година летят наляво и надясно по конференции от които файда няма, а само допринасят към проблема за който ни убеждават. Не разбирам от темата и реално няма как да преценя кое е истина и кое е манипулация. Въпросните движения са следствие на начина по който се управлява този проблем.

Борбата с климатичните промени е най-голямата измама в изторията на човечеството! Винаги обаче има объркани хорица, които са решили да спсяват света, въпреки че не могат дори собсвения си живот да подредят и оправят. Его и глупост събрани на едно място е опасна кобинация,

Аз също не съм никак сигурен че ще спасим земята по този начин. Екото стана поредният инструмент за манипулация , всяване на страх и хаос, от който малка група извличат големи ползи. Изключително много хора са подведени и променят живота си заради една кауза, която няма да спаси земята а ще даде влияние и ще напълни джобовете на шепа тарикати. Ясно е, че човечеството трябва да направи завой в начина на експлоатиране на майката земя. Но завоят трябва да е плавен а не обратен с ръчна спирачка.

А егоизъм, наглост и безогледност са още по -опасна комбинация

Нема лабаво. Който не е с нас - на въжето