Разрушителни тайфуни удариха Пуерто Рико и Япония, щетите са катастрофални (снимки/видео)

"Фиона" връхлетя само два дни преди годишнината от урагана "Мария" - опустошителна буря от четвърта категория, която се разрази на 20 септември 2017 г. на Карибите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия неща се случват от хиляди години. Наводнения, пожари, чума, вулкани и какво ли не. Съвременния запдняк взима телефона и прави клип. Всеки си мисли че в отрязък от нашия живот се случва какво ли не. Почват едни теории за извънземни, за климатични оръжия, за рептили и за какво ли не. Ами отворете учебници, отидете в някоя библиотека и прочете какво се е случвало. Ако не го пише в гугъл не означава че не се е случвало. А в България често има наводнения но това е защото не се почистват коритата на реките. Но после обвинявам природата.

Се усетиха сериозно и в България. Май на Господ му дойде до гуша от човешките безумия и ни дава знак за това.

кво е това "нежно име" бе Нан мадол ?

Путинокретени няма глобално затопляне.Това са нормални неща.Торнадо в Поморие всяка година има също

Естествено, че няма глобално затопляне глупав соросоид прост, поемащ всичко, което му се каже от Запад без да проверява или да търси информация. Най-тъпите хора са соросоидите, те се смятат за безгръбначни и самите те се възприемат като нищо незнаещи и неможещи, затова само чакат от Англосаксония (които притежават всички медии и измислени световни органиазации като СЗО, чрез които манипулират хората и ги карат без да мислят просто да правят това, което те им казват) да им кажат какво трябва да правят. Абсолютни зомбита. Като тоя тук, ураганите били заради глобалното затопляне. Любимата тема, която от години ни предлагат западните "гении".

Днес май си пропуснал да си пиеш Апчетата!

Окото на европейския тайфун се намира в Церн.

в Наса :)

Демокрацията е важна -тайфуните идват от Русия и Китай !

HAARP в действие!

Китай си тества климатичните оръжия срещи Тайван - вчера земетресения от 5.6, днес - ураган.

Може би климатичното инженерство, след сушата в Европа

Съчувствам на всички с надеждата за по-малко поражения.

И двата тайфуна можеха да се проследят и очакват. Докато в Европа уриганните ветрове се появяват набързо. Сега има ураганен вятър в Будапеща 90-120 км/ч, който евентулно идва от Хърватия преди 2 дни, макар че там е духало от север. Никой нищо не казва.

те като уволниха всички от Метеорологията в Будапеща...кво очакваш

Силно земетресение/наводнение с жертви.