Риболовът - виновен колкото авиацията за парниковите емисии

Под прицел е конкретен вид риболов - дънното тралене, отговорен за един милиард тона емисии всяка година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то и яденето на боб ... и то така! Дай и него да го обложим с данък!

Активистите нямат сприране. Направиха за посмешище и науката и климата. Направо ги усвоиха, както се казваше преди. Затуй на некадърника тряба да се съпротивляваме. Непрекъснато, за всяка простотия, колкото и незначителна да изглежда. Оставиш ли го на мира и в близост до децата ти се превръща в чудовище, което може да бъде спряно само след като причини огромна трагедия.

В България единственият риболов е дънно тралене и то за жалката цаца дето никой не я яде.

няма ли най-накрая да спрете с нелепиците - пък риболова, пък ел.коли, глобалното затопляне, застудяването и какви ли не невероятни простотии... Добре, че малко хора ви се връзват на опорките и липсата на мозък.

Нова дъвка за зелените талибани.

Пропагандно плюене, нищо повече. Траленето раздвижва СО2, както и минерални утайки от дъното. Двете достигат по-горните слоеве на океана където има слънчева светлина, от това се засилва фотосинтезата и СО2 се превръща в орг. материя. Не достига атмосферата!

_stankow

Дреме им за газовете на европейците. Ами се чудят как да се заядат с Великобритания, която им би шута !

Може би само заводите цапат повече от самолетите. Това с риболова никак не ми се вярва.

Риболовът, авиацията, колите, не знам си какво... Средата на 19 век - население на Земята = 1,4 милиарда (около 1850 г) 2021 година - 1,4 милиарда е само населението на Индия... на Земята: близо 8 милиарда В Африка населението расте с един милион на седмица... В Близкия и Средния Изток - с по-слаби темпове но пак достатъчно... Примерно един Пакистан е вече 212 милиона т.е. с 80 милиона повече от Русия (!!) С това темпо ще стане 300 милиона в скоро време... Един Афганистан, известен с талибаните и безкрайните атентати е вече 42 милиона, повече от цяла Полша Това цялото население което се множи като зайци иска да яде, да кара кола, да живее някъде... И откъде ресурси? От небето ли ще паднат? Имало емисси, имало парников ефект... ами ще има, като куп страни се множат като зайци

това, че на масата не му харесват някой неща не означава, че са грешни на Ганьо му е важно да е в 20 годишния дизелов курник и да усмърдява живота на всички, да се забавлява у кръчмата и да се подрусва в такт с някой мазен гьобек, толкова за матеряла , като гледам коментарите не са далече

"страните с най-високи емисии от дънните тралове СА Китай."

бил гейтс отправи послание към простосмъртните – "яжте изкуствено месо" и съответно инвестира в производството му

Парникови емисий излизат само от зловоните усти на глобалистите..

Не че нещо, но този емисий кой номер има в менделеевата таблица, че нещо не го виждам :).

В крайна сметка Човекът се оказва най-големият унищожител на планетата. Време е за астероид.

Швейцарските крави какво ще ги правите? В Давос на приемите водорасли тогава да ядете.

Те имат предвид ние да умрем от глад и изкуствени храни, За тях може..

Пълни некомпетентни глупости. Защо не казват колко площ се трали и колко е това отнесено към световния океан.

искам да питам как стоят нещата със стотиците огромни кораби носещи евтини продукти от Китай към всички държави? Разбира се за Найк, Епъл, Моторола, Гугъл абе всичко и всички е хубаво да произвеждат в Китай, а не на локално ниво в Северна Америка, Европа, Азия... ама след като опира до пари и до бонуси и гък няма за огромните кораби които с изкопаеми горива доставят евтините продукти за всички ни

A колко препарати за миене, почистване използва едно американско семейство ежедневно? Колко гориво за кола? колко самолети освен кораби израсходват изкопаеми горива, т.е. продуктите им? Голяма част от китайците днес ще изяде 2 купи ориз.

Аз мисля, че сексуалните сношения са по-вредни и от риболова. Представете си колко СО2 се отделя при милиарди сношения на ден.

Когато викат повече со2 се отделя, та никакво викане повече уважаеми дами.

Представете си само какво става ако 7- те милиарда жители на планетата пръднат едновременно. Що СО2 само!

Ами представете си, че всички тия насочат и дупето на юг - може и планетата да подскочи! (ние ще пропуснем, защото ще сочи към Турция, а тя само това и чака)!

Много е лесно да се обвинят обикновените хора за вредни неща, причинени от големите корпорации. Но всъщност никой нормален човек не иска да руши природата, това е нещо, което правят големите фирми, а ние сме принудени да потребяваме произведеното от тях поради липса на алтернатива.

всъщност никой нормален човек не иска да руши природата - но го прави! Как? Като си напазарува в найлонова торбичка и си купи кафенце в пластмасова чашка, а после се качи на автомобила и даде мръсна газ....

Проблемът е, че ги изхвърлят през прозореца бе мунчо.

Забранява се да се яде. Така няма да се ходи до WC няма да ни трябва риби и месо че и кравите доста акат. И кво правим се га забранява е ловенето на риба.

И ориза. Отглеждането на ориз произвежда метан, най- опасния парников газ. Трепете жълти , ако не престанат да плюскат ориз.