САЩ се опитват да излязат от задънената улица на ЕС по отношение на руския петрол

Следващата седмица ще влезе в сила пълното ембарго на ЕС върху покупките на руски морски петрол

Обратно в новината

Коментари - САЩ се опитват да излязат от задънената улица на ЕС по отношение на руския петрол | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС равнис, ЕС мирно, ЕС отдай чест на САЩ

Агенция Блумбърг: колкото повече рестрикции и санкции за Русия , толкова повече пари влизат в Русия и толкова го голяма инфлация и фалити на запад. Колапса на първо място на ЕС е неизбежен.

От статията нищо не се разбира. От една страна ЕС въвежда ембарго и няма да купува руски петрол. От друга страна ще слагат таван на цената. Какъв таван, след като няма да го купуват?

Ами те и за кривината на краставиците произведоха регламент с редовни парламентарни заседания. Кое те очудва ? Очаквам скоро да регулатора да реши, какъв да бъде цвета на Луната и скоростта на орбитирането на пръстените на Сатурн. Разбираш ли сега, в какъв смехотворен анимационен съюз ни набутаха. Над 96% от евродепутатите са с делюзии.

Млоумниците, така ще направят, че ще има недостиг на петрол и горивата ще стигнат до небесата. А нали не забравяте, че всичко, което се произвежда се и транспортира? Следователно всички продукти ще скочат пак, билетчета за градски транспорт също.... направо лавинообразния ефект. Вдигнаха ни газта до небесата, като засегнаха и петрола, сътвориха невиждана по рода си до този момент спекула, сега очевидно са решили да довършат започнатото. Тупат ни като брашнен чувал, едни там има няма 200-300 негодяи със заплатка, която няма да им позволи да усетят мизериите, които правят, но ние си търпим... Скапани американци и скапан ЕС, заради някакви УРКИ, които нито са в ЕС, нито са в НАТО, но иначе оня скапан и вечно дрогиран хохал много лае, заради този клоун ще съсипят целия свят а ние, като най-бедни ще го отнесем и най-много!!! Надигнете се бе Киевляни, унищожете злобния гном и руснаците ще се успокоят и войната най-вероятно ще приключи...

всичко протшворечащо на пазарната икономика, носи огромни печалби на малка група мошеници, и огромни загуби за мнозинството.

Западът в момента са си сложили главата в улея на гилотината и се мъчат да достигнат с ръка въженцето за задействане. Но всъщност идеята е да изтупат средната класа до последно от парите които са събрали

След 3 дни в България ще се разбере, ще се ЗАТВОРИ ЛИ "НЕФТОХИМ" - Бургас. За въглищните централи вече се разбра. Значи, дупчим Черно море за газ и петрол, От сероводорода му, ще правим "зелен водород" и сяра. От водата му, "*БРАУНОВ ГАЗ". С торсионни генератори, внесени от Южна Корея, ще се отопляваме и получаваме ток... И още много други джаджи, но първо трябва да суспендираме декрета Барак Обама от месец април 2012 година, забраняващ алтернативните енергии.

За сега не били 3 дни, ами 3 месеца. До тогава Зеленски ще се моли на другите двама евреина за милост, защото бандеровците и наемниците ще са свършили, а Путин ще е вкарал нови 500 хиляди от "рязаните".

Къде ще ги е ,,вкарал” Путин тия 500 000? В масовие гробове на руски войници в Украина?

Щото не е наш,а е на Русия.И няма да дупчим Черно море,Нито Добруджа,Нито Дунавската равнина.Защото там има много нефт и газ.Точно както в Румъния има много гад и нефт.Но в Румъния нефта и газа принадлежи на румънците,а у нас на ,,братушкити”