Силен вятър обърна багер в София

Жълт код е в сила за 22 области на страната утре

Обратно в новината

Коментари - Силен вятър обърна багер в София | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

торнадо да не е имало случайно.. иначе трудно си го представям как се обръща тоя багер

Това е 3 тонно багерче какъв е тоя вятър не знам

Вятъра е 40 градуса или 2,8% алкохол в кръвта! Бобкат няма как да го обърне вятър! Пиян бил специалиста и е бегал бързо като свършил белята!

Само да подчертая че това не може да се каже ,че е (Багер) а може би и е сигурно,че е Бобкат

Какво е според теб бобката - шевна машина, ютия или ...? Багера може да е различен по големина, но основното му предназначение е обработване на земни маси или насипни материали.

Това е багер, колкото вие "дирници" сте журналЯсти! Вятър ще го обърне на. уткин ден!

Пък у наше село - аналогичен случай. Един си такова козата и и изправя рогите.

Този малък челен товарач тежи около 2,5 тона. Имам такъв. На видео да видя, че вятъра го обръща - няма да повярвам!

За фалшиви новини от 5 до колко години беше затвора? За тая глупост може поне 2 едмици да рине снега пред общината.

Това го разправяй на герберчетата, които се връзват на всичко което Тиквуня изтропа.

Багер бил обърнат от вятър?!!! Не-е-е знам. Ама ДИР-ниците на маа'мунини обърнАха; ВЕРНО Е. Е, на ДИР-журналята им харесва; драскат ли драскат!

няма ли кой да го завие, бе! полегнал да спи след тежкия ден

Багерът беше от картон.

Първо не е багер а мини челен товарач...Второ не е Бобкет (не всички копирни машини са Ксерокс) а Гейл....и трето може и да е обърнат от вятъра ...ама надали....и четвърто има ли въобще нещо вярно в статията....вероятно не....трябвало ли е въобше да се пише катгорично не....трабват ли да 10пръчки на гола за написалия я ....задължително....

Много компетентно! А сигурен ли си че така се изписва на български или даваш некви тайни знаци Гейски с едно Л накрая за благозвучие!? Добре си дал за пример Ксерокс а не друг багер. Хидро- МЕК например!

Пък в поделението обърна един танк

Обърнат багер? Абе аранколу, Вие съвсем за мезе ни взехте. От силния вятър се обръщат бусове и камиони които са празни(не натоварени), поради отностително голямата площ на която духа вятъра.

Силен вЕтър и гербераст нЕмат спиране!

Нека позная - зимата пак Я изненада!

Фъндъкова е отново с най-добрата -непочистени улици и тротоари. Освен ако не сте член на националния отбор по шорттрек, по-добре не стъпвайте на софийските улици. Само едно нещо ме учудва - как В Малмьо са им излизани тротоарите???

Почистването на тротоарите е задължение на собственика на имото или магазина до който се намират. Ама сте мързеливи и все друг ви е винован.

Улицата е общинска собственост, аз чистя три плочки пред входа. Фъбдъкът ако иска да и почистим до селото, пък после и да ни глоби, а?

Аз имам два въпроса и досега никой не е успял да ми отговори на тях, но се надявам ти да успееш щом знаеш толкова много. Реално тротоара не е моя, а е чужда собственост - тоест общински. Ако искам да опъна сергия и да продавам (плодове да речем), аз трябва да отида в общината и да платя такса тротоарно право на същата община, която е собственик на въпросния тротоар, за да го използвам за търговски цели. Когато падне сняг обаче изведнъж се оказва, че аз трябва да поема отговорност за почистването и опесъчаване/осоляването на този същия тротоар макар той ДА НЕ Е МОЯ СОБСТВЕНОСТ. Моят въпрос е: ЗАЩО??? Значи в единият случай когато е да се съберат пари общината си ги прибира и си ги търси, а в другия отказва да поеме отговорност за поддръжката на своята собственост. Второ - ако парцела върху който аз сам, с мои средства съм си построил къща, мястото е мое и тн., защо съм длъжен да плащам данък сгради на общината и какво получавам срещу този данък ако зимно време общината не почиства поне тротоара? Айде с данъка за колата е друго, там наистина човек ползва улиците и общинските пътища, те се чистят по презумция и там да речем има нещо насреща срещу платените пари. При такса смет също. За тротоарите и за данък сгради обаче досега никой не е дал отговор на въпроса защо е това шизофренично положение. Ако следваме логиката на общината да грабваме лопатите, че след някоя година ще ни накарат и улиците сами да си чистим.

Истина ще да е! Тук в моя квартал сутринта беше навяло 5-6 валячета и две мотокарчета. От общината дойдоха с кофи и парцал и ги разчистиха .

Обърнато вятъра багер, а няма съобщения за леки коли ?

Багер ти е 'глЪвЪтЪ....

Вятър издуха валяк от Южната дъга. РВД съобщава, че такъв летящ обект не е забелязан във въздушното ни пространство. Чакаме информация и от НАСА!

хахахахахахаха......аз го издухах...хахах

И сладък ли беше?

В световната история не съм чувал за багер обърнат от вятър.

копае крипто валута на една страна.

Легнал да спи на едната страна.

Има и такъв идиот. 3/4 вятър убил системата.

Много силен вятър има в главата на този който е писал тази глупост.

Не може обърне вятър. Вятър не може обърне това багер. Обърне вятър багер, ама дръжки. Дръжки обърне. Багер обърнат пред кметство от протест за кметица в затвор. Затвор кметица обръща вятър с багер, Багер събира баши идиоти за президент. Баща арменец води багер с маска.

Блъскан Петю репа ял 24 часа.

Голям праз. Малък багер. Силен вятър разбирам да обърне голям валяк.

Няма начин даже и при 150 км ч вятър

Този боб-кет не е обърнат от вятър.

По-скоро силен вятър е отвял мозъка на редакторите.

Калинееее, ич те няма брат.

Ето така се създават "истините" чрез лъжи, заради незнание и тъпотия. Пишеш багер, вместо мини челен товарач, пишеш силен вятър вместо некадърност на водача и хоп - силният вятър виновен за да се обърне тази машина с тегло от 2,5 тона.... Алоооо драскачи те журнаблизти... Защо леките коли са си на колелата бе? Пръдливи драскачи...

Вирус не прощава

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани, както го правят цял живот, докато накрая осъзнаят, че самите те са настрани от живота.

Обърнал го е багериста, дринк-н-драйв + е настъпил някое колче, или висок бордюр. Как се обръща Бобкат с 2 тона нисък център на тежестта ?! Точно никога. Когато вятър вдигне торба цимент от земята, тогава ще бутне и този багер. Това не е ограда, или лек автомобил - нито има площ да го подхване, нито е толкова леко на голяма площ. Тук говорим за машина-кубче тежаща 2 тона.

Дано да е размазал боклука Гешев и оная уличница Ханчева

Малко багерче тежи от 1,5 тона нагоре.Ако вятъра е обърнал подобна машина, то коли и дървета би трябвало да се търкалят из цяла София. ДИР, някой да не се е пошегувал с вас ?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

А ако искаш багер - в багер.сом

въпросът е багера дали е спазвал мерките, с маска ли е бил. може да са били повече от 15 багера на купон

Тук вече измишльотините взеха връх, пълен абсурд. Ако този багер се обръща така от вятъра, то тогава всичките бутки в района около общината в Младост вече нямаше да са там. То е ясно, че пак се е заложило на "огромна" сензация, ама да тракаш по клавиатурата, не е като да управляваш багер. ........ами не се получи много новината, но карай другия път.

Не може новина за багер да е водеща за България! Просто не е сериозно Това е най-известния багер на Балканите Даваха хо и по btv

Не е багер ,а е челен товарач! Но въпреки това вятърът няма шанс да го мръдне! Вероято причината е съвсем друга,а мисирките търсят сензация за да напълнят копанката!

Аве мушмороци, и от багери ли разбирате? Даибъ тъпото племе, Даибъ

Проклетите партизани вече 30 години слизат от планините всяка зима. Обръщат багери, наводняват метрото, предизвикват свлачища. Проклети комунисти.

Даже съм ги виждал да крадат ваксини, за да сеят смут в евроатлантическото бъдеще на България. А и срутища предизвикват, гадовете мръсни.

утре да обърне и джипката с тулупа и да го погребе!

Да ти се връща тъпкано скапаняк.

Ужас и шок!!! Журналист на Дира си бръкна в носа!

Това е комунистическа провокация срещу премиера! Багер не може да го обърне вятъра! Комунисти са замесени!

Багериста е пиян на мотика