17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бихме добавили само, че и листата падат, а след това имаме зима и вали снег, както каза бай Тошо на Индира Ганди и жената направо се втрещи!

Ама как .. нали уж глобално затопляне, как ще се стопят ледниците ако е толкова студено, нали гоним норматив?? Ами сега как ще оправдаем, че студа и тежката сурова зима която е НЕИЗБЕЖНА тази година е причинено от глобалното затопляне?? Уж все се затопляме а постояно студуваме. От глобалното затопляне неможем да се стоплим! А бре зелени говеда и ковид фашисти, вие дали знаете, че въглеродните емисии не са вредни за природата, а жизнено нужни? Знаете ли зелени кретени, че виновника ВИ за глобалното затопляне т.н. въглеродни емисии за които плащаме и квоти са храна за растенията и реално без СО2 те умират? Да сте чували за кръговрата на СО2 и как повече С02 = Повече растения = Повече кислород .. а дали знаете зелени говеда и ковид фашисти, че нивото на С02 няма следва нивото на повишаване на температурата и че повишението не е в следствие на човешката дейност, а породено от слънчевите цикли и че седа влизаме в мини ледников период и на десносектантите, зелените и ковид фашистите ще им се е.е мамата тая зима без руски газ!!!!!!

Съгласен съм с повечето от коментара! Въглеродния диоксид е важен за растенията! Само, че ни в София ги изсякохме! Не знам дали има глобално затопляне, но климата определено се променя! Роден съм в Пловдив, далечната 1970 година, и като дете 1-2-3 клас си спомням как зимата играехме в снега и се целихме със снежни топки! В Пловдив, от 20-години не е валял сняг, който да се задържи повече о няколко часа! През 1993 се премесих в София, като студент! Хареса ми , че през лятото не става повече от 30-32 градуса за един, до два дни и после захлажда, докато в Пловдив си беше мор - 32-35 всеки ден! След 2000-2005 година в София стана, като в Пловдив , а В Пловдив лятото е МОР - 32-35 са ниски градуси! Другото, което прави впечатление е че, климата стана екстремен - или е суша или вали яко ,средните месечни стойности ги прави за два три дена! Не знам глобално затопляне ли е, какво е но това са фактите!