Сняг и транспортен хаос след най-студената нощ в Обединеното кралство от началото на годината (снимки)

Телевизия "Скай нюз" съобщи за анулирани полети на лондонските летища "Хийтроу", "Лондон Сити" и "Гетуик"

Обратно в новината

Коментари - Сняг и транспортен хаос след най-студената нощ в Обединеното кралство от началото на годината (снимки) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допреди няколко години терминът Обединено кралство не се използваше, освен в пълното и официално название на страната Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия/. Вместо това в продължение на много десетилетия се използваше названието Великобритания. Няма нужда да се престараваме и да подменяме утвърдени имена. Никой не печели от това. А може да бъдете сигурни, че британците изобщо не ги е грижа как наричат страната им в една малка балканска държава.

Мастиите лаят а животът си тече.

Хахахаха, все едно гледам снимки от Бангладеш, в магазина няма домати, нема кинти. С индиец премиер, така ще бъде! Да живее Краля!

Поредни глупости. Няма хаос,не е и най-студената нощ. Температурата не падна под 0с', а преди месец беше -6. Защото толкова преекспониране?!

Във великобритания като капнат две капки дъжд и им спират влакове, като стане студено спират влакове щото релсите лепнели, това не майтап така пише по вестниците лепнели релсите.... а в Бг ни квазват вече 30 години че сме загубена и корумпирана страна щото във влака пред вратат му имало сняг при -18 градуса, а това че се движи на никой не му прави впечатление.

Тия от 5см сняг изпадат в амок. Смешно някакси.

Щото в БГ като западат снежинките е същата работа. Нищо различно…

по вярвай ми в бг беше в пъти по добре и с по малка престъпност и с по уредени влакове и по уредени самолети имахме, от как взехте да ни обяснявате колко сме зле и менегъри станха разни западняци или прозападняци нещата станаха зле

Кога е било по добре? По комунистическо време дето тия отгоре си кадяха най спокойно? И хората живееха в медийно затъмнение? Така както скриха аварията в Чернобил и оставиха народа да го вали радиоактивен дъжд? Било добре ама друг път. Блаженството да си невеж…

На Острова просто обичат да си намират извинения да не работят.

Минаха на електрокари, вентилатори и черни теракотни плочки, и глобалното застудяване не закъсня.

Ей каква е тая ненормална статия в която пише най-студената нощ без да се каже до колко е паднала температурата ама не знам защо си че ще е пръстите да пишете такива бoзи без нищо конкретно

Така е като гласуваха за излизане от Лятото

И без зимни гуми - к'о шъ прайм с'я?!

Зимни гуми там можеш да си купиш само с предварителна поръчка, понеже никой не ги ползва. Поне в областта Кент беше така.

lu4ka

Обикновено ползват "All season".

Ще пишем, как какво!

По интересното е, че не съобщават поне , каква е температурата :)

Докато я обърнат от Фаренхайт в Целзий, и тя се променила!

В момента е +4

По Келвин ?

lu4ka

До FU Не им обяснявай, няма смисъл. Те са компетентни по всички въпроси, от самолети до м... Важното е да се успокояват, колко са зле другите.

И това е новина тук защото?