Специалисти прогнозираха скорошна климатична катастрофа

През месец септември, смятан за преходен период между лятото и зимата в Арктика, е най-малка площта на ледената покривка в Северния ледовит океан

Обратно в новината

Коментари - Специалисти прогнозираха скорошна климатична катастрофа | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......а глупостите и измишльотините с които ни заливат подобни "учени", гарантират заплатите им за много години напред.

Лошото е, че благодарение на точно такива дървени глави като твоята, на всички ни ще се наложи да преживеем (или да не успеем да преживеем) ефектите на глобалното затопляне!

Мани, утре тоя ще ти обяснява, че ти и световната конспирация сте виновени за всичко.

" И в дълбините окенаски ще потънат журналята безмозъчни" - пише го в библията, безценно!

Вече е твърде късно. Алчният човек не мисли за бъдещето на чуждите деца, а забравя, че и неговите са в кюпа. Наесен има акции по залесяване. Не, че има особено голям смисъл, защото онези няма да спрат да секат, но поне са се забави леко неизбежното, колкото повече хора се включат, толкова по-добре!

Холандците ни спираха за ЕС, сега за Шенген и еврозоната. Като ги залее океана, ще се молят да ги приемем като климатични мигранти. Но първо ще трябва да покрият 10 условия за да ги приемем.

И на кого е нужен този лед ? Хората и животните искат топлина и слънце.

Stan Stan

Нищо няма да залее. Прогнизите (и то от паникьорите) са за повишение на нивото с 0.5 до 1 метър за следващите 100 (сто) години. Сега холандците са на минус 20 метра под морското равнище. Да си вдигнат дигите с 1 метър могат за 2 седмици, не за сто години.

Кои са тези "онези", дето секат ? Забравяте за българските лесовъди и целия български народ. Който за 130 години от Освобождението е засадил 30 милиона декара гори ! Сега имаме 43 милиона декара. 600 милиона куб.м запаси. 16 милиона прираст, 6 милиона куб.м. добив. Запасите продължават да нарастват. Никой друг няма толкова гори ! Наши саа си. Завиждат и съседи, и западняци. Нека завиждат. Но вие не наливайте вода в тяхната мелница.

И как така ще стане, че няма да преживеем затопляне !? Разбирам да е застудяване, да измрем от студ. Но от затопляне ? От по-меки зими ? От по-малко лед да умрем !? Точно пък България - с толкова води и гори. Само още няколко градуса ни трябват и ще започнем и маслини да си отглеждаме. Да му мислят Калифорния, Израел, Гърция. Защо ние трябва да ги мислим ? И да се ограничаваме заради тях. Те какво са се ограничили заради нас ?

МНОГО шум за нищо какво ще стане като се стопи ау ще изчезне калифорния и белите мечки според мен мечките ще се настроят към новият климат но Американците не мога да преглътнат че губят територия и най фрапантното е че те са най големият замърсител на въздуха според всички доклади следвана от китай!

Станко, знаеш ли колко гори има в Финландия?

Абре джанъм Станкова, нали се сещаш кво ще стане, когато всичките тия хора от сушавите места тръгнат да се местят на места, които стават за живеене? Или май не се сещаш... Да не мислиш, че ще си седят там да мрат в пустинята, докато ти се плацикаш тук в джакузи и лапаш маслини? Ще ги мислиш, де ще ходиш...