Светът не постига целите си в областта на климата и е време за малко реализъм

Много активисти не искат да признаят, че ограничаването на затоплянето до 1,5 °C е загубена кауза

Обратно в новината

Коментари - Светът не постига целите си в областта на климата и е време за малко реализъм | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На бвп е най голямата манипулация в света и води до разрушаване на природата.

Всъщност заблудите са много и най- голямата е, че човек е по- голям от природата и може да и влияе.. Да, мръсният въздух, глобалното затопляне и замърсяването на земята... ни морят и трябва да се ограничат, но до там... Ако успеем с годините да се научим да пазим, земята и въздухът ще се възстановят екосистемата е самопочистваща се, изминалите хилядолетия го доказват.. Всичко това няма да се случи за година, две, десет.. десетки поколения трябва да се възпитат, да възприемат идеята, че земята е дом, че земята е храм... Наивно е да се твърди, че нещо може да се подобри до 2030/2050 година, това означава, че цялата тежест ще падне върху сегашното поколение, те ще бъдат наказани затова, че преди тях в последните две столетия са живели хора и е имало индустриална революция.. С всички крути мерки ще убием настоящето, без да имаме гаранции за ефекта и ползите в бъдещето!

Като забраните вулканите и земетресенията ли. Или слънчевото греене.

всичко е напълно погрешно, за това резултата ще е трагичен, първо населението на африка се удвои след като като Европа от 30 г започна да ги храни буквално! второ, най добрия пазител на въглероден диоксид са дърветата, програми и зелени сделки КОЛКОТО ЩЕШ и нито една не включва утрояване горите на всички континенти, и трето, прословутото БВП и стандарт на живот са в права връзка със затоплянето и замърсяването. Тези три неща ще съсипят окончателно тази планета. Само война но не ядрена ще забави, но не и спре процеса

Ще ни съсипят живота с идеята , че в България климатът ще стане като в Гърция. За мнозина може и да е огромен проблем , но ще се наложи да се попреселят. това няма да стане за година или две. Сибир и канада ще станат по-пригодни за живот. ледовитите океани също.

точно, бъдещето е на руска територия. има само един минус. Източна Русия е мноого ниска... с покачването на водата ше се смалява рязко. Така или иначе на север ще става по за живеене, Канада е чудесна перспектива, лошото е че е американски протекторат

Няма нито едно доказателство, че нивото на световният океан се покачва. Според затоплистите през 2000-та НюЙорка щеше да е под вода, но както виждате, НЕ Е.

Да се ограничи глобалното затопляне, е изпитание за разумността на Човечеството. Но самото Човечество, е безсилно към поробителите си, но не и безпомощно. Използването на енергията на пространството, е блокирано от поробителите, за да може да се направи земната атмосфера непригодна за за живота на хората. Обаче тяхната "кауза" е загубена. Световното правителство КАБАЛА може да е всесилно на земята, но галактическите космически сили, са на по-високо "силово" равнище и съвсем скоро (до Коледа т. г.) ще се види и от духовно слепите.

Няма за Вас, живот на земята!

Добре бе не сте ли гледали Матрицата? Какво слънчево геоинжинерство.. които го ръководят това трябва да бъдат затворени в панделата до живот.

По-топла Земя, по-малки сметки за отопление.. Е, холандия може и да под вода, но честно казано не ми пука особено... С такъв смотан премиер като Рюте друго освен да ги издави не може да се очаква.