Коментари - Световната метеорологична организация: промяната на климата е по-опасна от инвазията на Русия в Украйна | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dobre si e klimata, kvo mu e?

Статията разбирам че изменението на климата е само за сащ.

Правнуците като излизат с костюми против радиация

Е, ясно е какво мислят зад океана за войната в Европа. Пет пари не дават, това е едно бизнес начинание. А че някой умрял - ами така му било писано. Виж дъждовете могат да намокрят някой янки или да му развалят реколтата - каква драма, драги зрители!

И слънцето ще огасне заради Путин. Ех

О,Буча ! Осем месеца как младите укрински дружини Украина бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Стоидвайсети пУт гъсти еврaZийски орди лазят по степта дива и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путин безумний сочи Киев пак и вика: "Търчете! Тамо са раите!" И ордите чеченски тръгват с викове сърдити, и "Аллах!" гръмовно въздуха разпра. Киев отговаря с други вик: ура! И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье; дружините украински , оплискани с кърви, пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред, всякой гледа само да бъде напред и гърди геройски на смърт да изложи, и един враг евраZийски повеч мъртъв да положи. Пушкалата екнат. Москалите ревът, насипи налитат и падат, и мрът; - Идат като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , аZовци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни труд. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. на двестя дни веч се бият, но помощ не иде, от никъде взорът надежда не види и братските орли не фърчат към тях. Нищо. Те ще паднат, но честно, без страх - кат шъпа спартанци под сганта на Ксеркса. Талазите идат; всичките нащрек са! Последният напън вече е настал. Тогава Zеленский , техний генерал, ревна гороломно: "Млади украинци, венчайте Украйна с лаврови венци! на вашата сила народът повери Киев, войната и себе дори!" При тез думи силни дружините горди очакват геройски душманските орди бесни и шумещи! О, геройски час! Вълните намират канари тогаз, снарядите липсват, но волите траят, щикът се пречупва - гърдите остаят и сладката радост до крак да измрът пред цяла вселена, на тоз славен рът, с една смърт юнашка и с една победа. "Украйна цяла сега вази гледа, тоя фронт голям е: тя ще ви съзре, ако би бегали: да мрем по-добре!" Няма веч оръжье! Има хекатомба! Всяко дърво меч е, всякой камък - бомба, всяко нещо - удар, всяка душа - плам. Камъне и дървье изчезнаха там. "Грабайте телата!" - някой си изкряска и трупове мъртви фръкнаха завчаска кат демони черни над черний рояк, катурят, струпалят като живи пак! И москалите тръпнат, друг път не видели ведно да се бият живи и умрели, и въздуха цепят със демонский вик. Боят се обръща на смърт и на щик, героите украински като скали твърди желязото срещат с железни си гърди и фърлят се с песни в свирепата сеч, като виждат харно, че умират веч... Но вълни по-нови от евраZийски орди дивашки гълтат, потопяват орляка юнашки... Йоще миг - ще падне заветният хълм. Изведнъж бай Хаймърс , бачо Ескалубур , стрина Джевелина , свако Стингер, трите 777 и бай Байрактар пристигнаха със гръм.

Голяма битка за отпускане на милиони

Научи граматиката.

нали тия глупаци от световната метереологична организация не ги поливат с бомби ,ракети и дронове всеки ден и не им умират децата

Трилиони. Не милиони.

СЗО и СМО са загрижени за вашето здраве и живот.

Май другаря Путин ги финансира!

Войната в Украйна още 10 години да продължи докато не е прераснала в ядрена е толкова опасна колкото бяха войната във Виетнам, Ирак ...тоест няма никаква реална опасност сравнима със покачване на морското равнище и промяна на климата.

То ако питаме ковидарската организация ковида е най-опасният и трябва всички само на тях да плащаме. Ама май никой вече не им се връзва.

Ковида изгасна, може и глобалисткото затопляне да изгасне. Всичко зависи от тоягата.

Не знаех, че има такава организация. Аман от чиновници .

И природата не ще да търпи и е против американците

добър ден МАРКО!!!

Баси логиката!!! Крокодила е по-дълъг отколкото зелен:)))

Аиде стига бе.Американците излезнаха по потърпевши от украинците,защото ги вали дъжд.Теди,които пишат тези глупости за климата или не са си пили хапчетата,или ни мислят за луди,че да им повярваме. Ами тогава си сменете местата На Америка да им пускат ракети,а на Украйна дъжд.

Аз си спомням към края на 90-те как бръмчаха че Озоновата дупка ще стопи ледовете и как до 20-30 години цели градове щели да бъдат под водата!? Та ся СМО затопляне на времето ще измрем от жега,па после като няма жега "интензивни валежи",бури и урагани и така нататък....ама богу много дебили по-земята и им вярват.!

По-скоро е към приключване тази зима и сега се опитват да ни плашат с нови кошмари. Иначе трябва да им държим сметка за разпадането на икономиките ни...

Абсолщтни безкрайни глупости! Приказки за наивници! На тези ако им платят и казачок ще играят! Всички климатолози на практика са на някаква държавна или общинска служба. Всеки който не е съгласен с тази лъжа не остава дълго в системата. Тези в момента са една голяма секта, която пее едни и същи мантри, с уж баучни доказатества!

Днес това е поне 3-та статия за измислените "климатични промени". :-)

Спрямо климата. Един по як вулкан да изригне и планетата ще страда година.

Два пъти съм по-дълъг, отколкото зелен. Щото съм зелен само отгоре, а дълъг от двете страни.

Вижте, изключително съм загрижен за пръдните на слоновете в южна африка и как това се отразява на световния климЪт!!!

Няма как да ти наложат климатични локдауни и да ти въведат персонален въглеродн отпечатък, за да ти ограничат пътувания, колко да ядеш, колко дрехи да си купуваш и всичко друго, ако няокя "авторитетна" и световна организация не тръби, каква катастрофа ни чака. Наричат я световна и все едно всички държави учавстват и се борят с климатичните промени и все едно всички са загрижени. Най-вероятно е отново частна компания, както СЗО. Но толкова слабо ме интересува, че не ми се проверява.

Ма разбира се. Обещавам да спра да ям плодове и зеленчуци, житни и бобови култури, щото произвеждам метан. Момент, видях, че и месо не трябваа да ям, щото така стимулирам производството на месо, а преживните също произвеждат метан. Добре, обещавам да не ям. И гол ще ходя, защото за производството на дрехи се харчи електроенергия, а знаем, че повечето ток се произвежда от централи на въглища. Дори мисля и да спра да дишам, защото при издишване отделям СО2

Ти видя ли покачване на морското равнище, като ходи на море тази година? Защото аз не видях нищо такова. Или водите на световния океан са по-високи от тези на Черно море?

Значи Тръмп каза, че това с климата е манипулация и американците да продължават да замърсяват колко си искат... Така че малко са им тези катаклизми, явно трябва да ги удари нещо още по-мащабно за да се стреснат, защото иначе са едни безобразни говеда.

Според теорията за "глобалното затопляне", станала много фино в наше време "климатични промени", островните държави трябваше към 2011 г. да са погълнати от океана, поради повишеното морско равнище. А те искат пари, както 2002 г., така и 2022 г. Ще искат пари и 2042 г., стига да има идиоти, които да ги дават...