"Тъмна и студена зима" с възможни прекъсвания на тока може би очаква Великобритания

Министърът на икономиката Куаренг е изготвил планове за действие при извънредни ситуации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицемерна Европа... Когато Щатите нападнаха години наред редица държави по света, защитавайки 'демокрацията', Германия, Франция, ЮК и кой ли не си мълчаха като последните *, но сега направиха така, че всички ние да понесе последствията от изведнъж събудилата им се съвест. На кой му пука наистина какво имат да оправят по между си Русия и Украйна? Ааа, вярно, 'демокрацията' не спи, макар да проспа последните 50 г.

Я пуснете и в противовес статия за братския руски народ как ще си стои на топлинко за разлика от горките англичани. Много актуално да промивате и без това празните кратуни на маскираните зомбита.

Леле, все едно сме преди падането на Берлинската стена. Прогнилия Запад и прочие. Преди известно време ни показвахте и снимки с празни рафтове УЖ от Лондон и как едва ли не се редяли на опашка за да си купят хляб. С купони....Като лъжете нагло и брутално поне четете ли какво бълвате? От една страна прекрасното според вас кралско семейство и прочие тъпотии, от друга страна глад и студ било в Англия. Ми като съберем 1 плюс едно какво се получава. Кралското семейство си гледа кефа, докато поданиците им измират от глад и студ според вас и ние драгите читатели трябва да се възхищаваме на прекрасната рокля на кейт на точки с воланчета или на бабишкера докато поданиците им се редят на опашка за най- необходимите продукти.

Е една от най голмите и печеливщи компании на света бе другари политлуци .От Русия внасяха само 4% газ и дзенбин да речем. От друга страна от рстролпропа не ни информират колко са инвестициите на БП в петрола игаза на Русия.Колко са плащали и ще плащат след войната руските газодобивни и петролодобивни компании на бритонците? Не се правете на велики и умни защото сте жалки и глупави.Великобритания няма да се остави на Газпутинпром да я шантажира. Газпутинпром е в …маза

Бягайки от Русия отписа 25 милиарда долара активи... А и официално руския газ е 3% от общото количество газ което потребява Великобритания, и точно затова е учудващ мора който настъпи там, при това още през отминалата зима.

Русия ще плати и та БП и стотици милиарди на Украина за разрушенията.И за самолетите Боинг и неустойки по договорите за доставка на газ и нефт.

глупости пред изборно. UK има нефт и газ да захрани Европа за години. Свързани са с Норвегия която има едно от най-големите газови находища. Това че са енергонезависими е една от причините да се отърват от Брюкселските кърлежи.

Да си в крак със “западната мода” значи: - да си гладен - да не си се къпал 2 седмици - да си премръзнал - да нямаш ток И да мразиш Путин.

Ходи в Русия за минимална заплата от 160 долара на месец ве мунчо Ебо си овцете и козите на село и пак си обичай путю

Да си крак с българските: - Да си компетентен по всеки въпрос. - Да пишеш коментари без значение дали имат смисъл. - Да обиждаш , кълнеш и бъдеш агресивен. - И задължително с любов към братска Русия - няма друг,които да мисли повече за "добруването" на българите.

Глад,мизерия,война,забрани,санкции,зависимост от Китай

Tи с koя мода си в крак kaтo си caмo глyпaв?

В Русия има излишък на енергия, да се помолят вежливо, може и да ги огрее! И тия ще обясняват на хората как да живеят и се вживяват на световен лидер!? Нали Русия беше Нигерия със сняг!?

Все едно на Северна Корея да се молиш Еби ги в русNAZIте , нито си ходил там някога ,нито ще отидеш

Английските дебили са приготвени и голи да ходят, само и само да слабее Русия и да расте долара.

Купи ли си навреме рубли ? Че ако си поръчваш Москвич ще ти искат рубли и копейки тия русNAZI

Да не ни очаква и и нас това,че на нашите управници тоя път ше им се е.. майката

ъхъ

Честит Брекзит, скъпи инглиш прикове! ХИ ХИ ХИ

ЕС са още по зле! Без брекзит.

жабата се вари като постепенно и вдигаш температурата за да се затопли, отпусне и стане мързелива ...

Преди да почне путиновата война, в Британия бяха решили , че газа има лош екологичен отпечатък и обявиха по 15 000 лири за семейство ако преминат към термопомпи. Със здраве. Това е само да се ориентирате кой кой е.

За първи път чувам такава простотия Кви помпи бре , единственото което е ,че си слагат слънчеви панели по покривите

Какви слънчеви панели в мъглива Англия искаш? Да не ти е Гърция? Термопомпите и в България вече са предпочитани. Слънчевите панели след 10 години са за смяна, а и рецикрирането им е безбожно скъпо.

За рубладжиите - Слънцето влиза в най-енергийната си част от своч 11-годишен цикъл и ни очакват горещи лета и топли зими ! Определено няма да е студена зима и с нетърпение очаквам да дойде пролетта , за да разбера новите Ви опорки, след една прекрасна , топла и богата зима, какви глупости пак ще ни разправяте !!!

ще мрете тази зима копелета

По темата за 11 годишните цикли бих добавил, че януари 2012 на много места в страната температурите паднаха под минус 20 градуса...

Взривовете в Крим прекъснали железопътната връзка на окупаторите с юга на Украйна По нея те снабдяваха частите си с боеприпаси Взривовете в окупирания Крим тази сутрин не само са повредили подстанция и са унищожили голям склад за боеприпаси на руските военни, но и са повреди железопътна линия в Джанкойския район, използвана от окупаторите за превозване на военна техника и боеприпаси за фронта в Украйна, съобщи Униан с позоваване на ТАСС и местните окупационни власти. Разрушенията са нарушили и движението на влаковете от Русия към Крим. Сега връзката на окупирания от Русия Кримски полуостров с континенталната част на Украйна е прекъсната, съобщи украинският депутат Алексей Гончаренко. "Всички влакове, пътуващи от окупираните части на юга на Украйна към окупирания Крим псе спрени след удара по Джанкой. Вече няма железопътна връзка. Напомняме, че през Джанкой превозваха боеприпаси, амуниции, техника и персонал." – посочва депутатът. Взривовете избухнаха тази сутрин. Първоначално окупационните власти твърдяха, че е станал пожар в електрическа подстанция. След това заявиха, че е диверсия. Междувременно председателят на Меджлиса на кримските татари Рефат Чубаров заяви, че гори руска военна база в село Qalay (Азовское), Джанкойски район.

Е щом така казва украинския депутат...

Тея не бяха ли цивилизования свят!?!

Бяха! Без Евтината Руска енергия и ресурси......Запада е нищо... И ще става още по-зле.

В Русия ли си вече ? Че да ни разкажеш зимата колко е по уютно там на нас западняшките емигранти

Там където живееш е като индо, пакистано, банглешко-африканско гето.

Че нали само при комунизма имаше режим на тока, как няма да има ток във Великия Запад ?

Ще ви разочаровам малко с англията Ако си чувал за Норвегия и тяхните залежи значи ще ме разбереш , че Обединеното Кралство си купува газта от там + в Шотландия също има някакви скромни залежи колкото една Шотландия да си има за огрев дето се вика Та мислете вие в булгаристан и там вашият Гнойко Борисоff и неговите дизерфикаций на газта и как от 5 държави беше се уж разбрал най евтиният газ да купуваме

George Soros

https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/108291-stachkite-v-norvegiya-zaplashvat-da-sprat-dostavkite-na-gaz-za-obedinenoto-kralstvo

Топла и Светла зима без режим на ток и вода с Кирчо усмихнат всеки ден и по три кила сланина на човек безплатно

Само ако американските агенти Киро ППто, ДБ и ГЕРБ са извън властта. Ако лидерите им са усмихнати в затвора.

Нямаш грижи , Карадаир е насреща ДПС +ГЕРБ

МУ СЕ ИСКА НА КОПЕЙКАДЖИЯТА, ПИСАЛ МАТРЯЛА...

Файненшъл Таймс... даже станаха русофили и Анти Соросоиди. Чудо..

Аз залагам на Глобалното затопляне.

мисли как ще се грееш под дунав мост зимъска че вас соросите ви чека яка зима и тояга по задниците

те ша са оправят, доста пари смъкнаха от комисионни

които са по-равни от другите;)Троловете отнесоха от трите най-дългото:))))