Коментари - Тръмп: Удари ни невиждан студ, къде е глобалното затопляне?! | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първосигнален кретен ! ! !

Китайците откраднаха топлото от Тръмп

мда божие наказание за империалистическите им изцепки по света и страданието което носят

"Таз' година полупроводници, догодина - цели!" ..

Арогантен Идиот е тоя .

Затопля , застудява , ще плащате !

Демократската жендърмерия сега ще му насолят главата на Тръмп набързо.. Как може да има само 2 пола като са 1000.?!!!

Тоя съвсем е сдал багажа. Не спи ли със жена си? Там някъде в долната половина вероятно ще намери глобално затопляне. Поне така изглежда. На снимките е с навлажнен поглед, ако не са колаж.

Това, че американския президент е тъп не е новина.

.....колко милиарда сътвори в трудовата си кариера ? То верно, че и докери, чобани, аргати, цървули и кръчмарски пияндета са умни, но си пасуват. А умниците, като теб, се научат да пускат компютъра и изведнаж стават по-умни от Джеф Безос, от Илон Маск, от Бил Гейтс......

И къде точно Тръмп го соложи до тия хора? Освен това, само между мене и тебе, дори и тези 3-мата не са винаги и за всичко прави. Иначе, а на бас, че ако всички бяхме почнали с началния капитал на Тръмп повечето от нас щяха да се справят по-добре. Я кажи колко фалита има? :) И не ми обяснявай как ги бил преодолял и това го правело още по велик... Сега дължи толкова услуги на толкова хора и си личи и не е дори смешно. Тъжно е.

Тато Тръмп, запуши си ушите. Става течение и ...изстиваш.

Всъщност всички повечето независими климатолози споделят мнението на Тръмп, че глобалното затопляне е измама. И понеже никой никъде не се е затоплил особено - държавните "експерти" смениха името... Вече не му викат "глобално затопляне", а "климатични промени"... Сякаш не се учи още в началното училище, че климатът непрекъснато се променя, цикличен е, и Земята се е охлаждала и затопляла много преди да има хора на нея. Не им помага и факта, че през последните няколко години полярният лед всъщност се е увеличил. Съвсем друг е въпросът, че последиците от евентуално глобално затопляне биха били по-скоро положителни, от колкото отрицателни. Примерно обработваемите земи на планетата ще нарастнат в пъти. Много територии, които сега са трудни за живеене, ще станат обитаеми. Много ресурси, които сега е невъзможно да се добиват, ще имат по-добър достъп, ит.н. Но нали политиците по телевизора ви казват, че трябва да плащате яко, за да не ви е топло... Стотици милиярди плащате всяка година, за така наречената "борба с климатичните промени". Пак казвам - и децата знаят, че климатични промени ще има винаги, независимо от това колко пари са ви откраднали политиците...

Климат и верме са малко, като числа и цифри. Глобалното затопляне не значи, че няма да ви е студено през зимата... Иначе, то и като се наядеш, може да отречеш, че има гладуващи по света. "Какъв глад? Аз как преядох снощи..."

За пореден път се убеждавам, че колкото и добре да живее една нация нищо не й прече да си избере най-тъпия за президент. На неграмотен и невеж човек трудно може да се обяснят научни въпроси. И ние си имаме тъпа Тиква, на когото няма смисъл да се обяснява каквото и да е за икономикатаи управлението на държавата.... С един прочетен "Винету" не може да очакваш дори и наченки на разум.,........

Невероятно тъп говедар!!! Глобалното затопляне е причината да се топят полярните ледове, което пък от своя страна влияе на топлите океански течения. Резултатът от затоплянето в крайна сметка ще доведе до по - студен и неблагоприятен климат. Толкова ли няма кой да му го каже?

Има много учени, които също оспорват съществуването на това така наречено "глобално затопляне". Това е просто още един начин да се вземат пари от хората, под формата на данъци. Същият фарс и с електрическите коли, които уж нямало да замърсяват, но хората обичат лъжи, обичат да ги мамят и така...

Винаги се сещам за заглавието на филма “От глупав, по-глупав”.

Щом Кравар Номер 1 казва че няма, значи няма.

тоя е много спрял, глобално затонляне не значи топло време зимата, а точно обратното по-студено зимата и по-топло лятото

Цяла Калифорния изгоря, а тоя пита къде е глобалното затопляне. Ама толкова има трябва на тъпите американци да се самозалъгват и да продължават да замърсяват като за световно пък като стане късно ще им гледаме тъпите физиономии по телевизията как се оплакват

Само че има разлика между времето и климата. Времето може днес да е ужасно студено и да има температурен рекорд, но това не означава, че климата не се затопля. Реално това затопляне се случва сравнително бавно и затова хората не могат да го усетят толкова много. Научно доказано е че някои газове, които се отделят в атмосферата имат способността да отразяват част от топлината, която се връща обратно на земята, такива са въглеродния диоксид, метана, азотния окис, чиито концентрации в атмосферата се увеличават стремително вследствие на човешката дейност. Да не говорим за окислението на световния океан, което води до проблеми с рибната популация и спомага за разрушаването на рифовете. Да не говорим за замърсяването с пластмаса на океана. В момента Great Pacific Plastic Patch се смята, че е голям три пъти колкото Франция. Факт е че ние хората не се грижим достатъчно за средата, в която живеем, харчим безразсъдно ресурсите и отричаме ефектите от нашата дейност, като по такъв начин бавно унищожаваме планетата си.

За две съм съгласен - за безрасъдното използване на ресурси, които не се възстановяват с хилядолетия, и замърсяването, вследствие от първото. За глобалното затопляне,и специално газовете, които сте описал, доста тенденциозно натъртено, ще напиша само бляблябля.

Всички простотии за така нареченото "глобално затопляне" са просто поредната тема за по-лесно прокарване на определени решения които имат за цел облагодетелстването на тесен кръг компании разработващи нови продукти и изделия свързани със "затоплянето"! Истината е че Галактиката ни се приближава към централното Междугалактическо Слънце, това е процес който се повтаря на всеки 24 000 год/според друг кръг учени това става на 36 000 год/! Така че нищо ново под Слънцето.

"централното Междугалактическо Слънце" Е, тоя взе наградата на месеца, честно.

Тук Тръмп е прав! Т.нар. "глобално затопляне" е начин разните НПО държанки да точат кинти на гърба на бедните трудещи се. То не бяха вятърни турбини, соларни паркове, хибридни коли и т.н. и ква им е файдата, всичко си е по старо му, но виж цените са двойни-тройни и петорни. Кой плаща накрая, обикновения бач, ай мерси! Следващият месец ни чака аркитичен студ, а преди години дебилите тръбяха, че през 2020 София щяла да е като Северна Гърция. Лъжат изродите да печелят пари за сметка на работниците. Евалла на Трръмп, че им разби мантрите на пух и прах!

И абсурдното е, че Ал Гор един от фанатичните защитници на това "глобално затопляне" в личния си живот не дава никакъв пример. Не се опитва по никакъв начин да предотврати това затопляне, а само да измъкне колкото се може повече пари за собствени облаги и на обкръжаващите го, разбира се.

Джеси Вентура, пичове, той ще ви обясни за какво става дума. За каква балтия и какви зомбита става дума.

за глобалното затопляне е вследствие на разликата между това което учените са очаквали да открият на Венера и това което фактически са открили там, по онова време се изказва предположението че причината за високата температура на Венера е наличието на големи количества парникови газове в атмосферата на тази планета, нещо което към днешно време вече е доказано че не е вярно, а щом се е случило на Венера то може да се случи и на Земята като основна причина за това ще са произведените от хората парникови газове... Причината и днес да има хора които скептично се отнасят към "глобалното" затопляне, и особено в неговия антропоморфен характер, е именно това че първо е изказана една теория и едва в последствие започва да се търсят доказателства за нея, като често се крият факти които биха я оборили,да не говорим че систематичните наблюдения за температурните изменения в целия свят напрактика започнаха едва преди 10-на години, при това все още не се мерят температурите в океанските дълбини а само в повърхностните им слоеве, така че вместо "глобално" затопляне все почесто се говори за климатични промени.

Шилo

Този е толкова тъп, че и това не може да проумее!

Всяка измама има склонността да се разнищва, когато засяга прекалено големи групи хора. Такава беше озоновата дупка, такова е глобалното затопляне, такава е необходимостта от приток на "работна ръка" /разбирай диваци/, необходимостта от "икономии" в държавните бюджети, необходимостта от дневни светлини в страна на балканите, необходимостта за намаляване на плащанията в брой...безкрай вредни цели има световния елит. Единствените му цели са две - контрол над паричната маса и контрол над населението.

Американският президент е казал съшото, по същия повод и миналата година. Следвайки неговата логика, ако през февруари, март или април се получат температури 20-30 градуса, би трябвало да кажем: -Удари ни невиждана горещина, значи има глобално затопляне! Такива аномалии също има, но американският президент ги игнорира и мълчи. Май, щом природата се опитва да го опровергае, значи е крива. Струва ми се, че г-н Тръмб се опитва да приложи борсова логика за тълкуване на природни явления. Но научните измервания показват без съмнение затопляне на планетата. Непрекъснато и заплашително нарастващите потопи по света (и у нас) - също. А това, че много тарикати печелят от основателните страхове на хората, не променя обективността на тези страхове.

Много точен коментар

последният ледников период на Земята е бил преди около 30 хиляди години... Температурите в средните ширини са били значително под нулата... От тогава та до сега си върви едно непрекъснато , постоянно повишение на температурите... И това няма нищо общо с човешката дейност.Или ако има влияние , то е локално и нищожно в глобален мащаб... Човекът като "хомо сапиенс" се взе много насериозно и си мисли, че всичко в Природата му е подчинено или зависимо от него. Голяма грешка! И човекът е също както пеперудата еднодневка...И тя вероятно си мисли, че светът започва сутринта и ще изчезне вечерта, вследствие раздвижването на въздуха от крилцата й...!!

Обяснението на еко организациите, че глобалното затопляне е резултат от човешката дейност, е просто начин да изнудват. Всички еко активисти са едни изнудвачи. Когато изгригне вулкан за няколко месеца се отделят въглероден диоксид, сяра и др колкото за 50 години и повече промишлена дейност.

Хахахахаааа Феноменално си прост Сашееееееееееееееее

"Каквото и да ви говорят,.... да знаете, че става дума за пари" !!! Алчни-хиени (инвеститори) си хвърлиха милиардите в безумните идеи за вадене на пари от зелена енергия, вятърна,соларна,и.т.н и като видяха, че са потънали отвсякъде с тези нови проекти от алчността си и сега се въртят като "Обрани евреи" и се чудят с какви "слово-сичетаниия" да мамят стадото за да го СТРИЖАТ яко!! С "НЕЖНИ" фрази, като глобално затопляне въглеродни емисии , автомобилите замърсявали въздуха и какви ли не арогатни заплахи !!! Как, в тази ОГРОМНА ВСЕЛЕНА само планетата земя замърсявала въздуха , бля, бля!!! Ами самолетите не го ли замърсяват,ами корабите, ами тецовете на въглища ???? Винетки ли ще им слагате и на тях!!!!???? Абсолютно бе3умие за пари!!!! ПРАВ Е ТРЪМП да им се подиграва!! Пари,пари,пари полудяха за пари, а като ги изгубиха от безумието си ПРЕВЪРТЯХА !!;)))

Ролята на CO2 е силно преувеличена. Попрочетете за цялата мизерия на climate - skeptic . com

Оранжевия продължава да не може да надскочи себе си...От един дол дренки е с реднеците, гласували за него.

Вместо да правят онлайн конференции, борците срещу глобалното "затопляне" летят с хеликоптери и самолети в първа класа на симпозиуми и конференции, с което само допринасят за замърсяването на планетата с СО2. По делата им ще ги познаете. Някой трупа състояния от целия този шум, докато бедните в Африка и Азия продължават да гладуват, а парите от данъкоплатците потъват в нечии джобове или пък отиват за въоръжение.

Много ме кефят НПО абясненията, в стил 3-ти клас, що е то глобално затоляне. особено натъртването, че това трябвало да се има в предвид. ахахахах Това е поредната слаба НПО статийка спусната от центъра. Жалка картинка!!

Отиват милиарда долари за глобалното затопляне.Има мощни организации които не искат да губят тези пари.Тръмп е бизнесмен и му е напълно ясна картинката и си го казва човека.

тръмпито и ни е се питаме къде е демокрацията!? удари ни такъв геноцид!

Tоя ма.умник не прави разлика между ВРЕМЕ и КЛИМАТ! Едно е времето във Вашингтон днес, съвсем друго е глобалния климат на земята! През април 2018 тоя м.умник се скара на президентите на Литва, Латвия и Естония, които бяха на посещение във Вашингтон, че били започнали войната в Югославия! Тая ливада не прави разлика и между Балтика и Балкана.

Добре им се скара на тези пудели,готови са при заповед да започнат война с Русия,или да избиват собственияси народ като Пороошенко. Тръмп може да нееобразован,но не е тъп когато става дума за кинти,а тук става дума за големи кинти ,които ще бъдат събирани заборба с климаатичните промени,както еко данъка за колите.

"За да не изпадаме в неловки ситуации на демонстрация на невежество, горното трябва да се има предвид." ХАХАХАХАХА!!!! по невежи от тия от ДИРА НЕМА! КАКВО ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ , БЕ ПАПАГАЛИ БЕЗЦВЕТНИ? МНОГО СКОРО ЩЕ ВИ ИНФОРМИРАТ КАКВА Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ВРЕМЕТО, ПОЖАРИТЕ, ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА И ВСИЧКИ ПРОМЕНИ В НОРМАЛНИЯ КЛИМАТ НА ЗЕМЯТА. И ТОГАВА ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НЕВЕЖИ. ЗА ВАША МАЛКА ИНФОРМАЦИЯ 70% ОТ ЕМИСИИТЕ НА ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС СА ОТ ЕДРИЯ И ДРЕБЕН РОГАТ ДОБИТЪК НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, ЧИЕТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ МОЖЕЛО ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ...МЕСО. СО2 НЕ Е ОТ ЬВТОМОБИЛИТЕ, КАКТО НИ ВНУШАВА ГЛОБАЛНИЯ ЕВРЕЙСКИ ЕЛИТЛ ТЕЗИ ВНУШЕНИЯ СА ЗА ПАПАГАЛИТЕ , А НЕ ЗА МИСЛЕЩИТЕ

Спри се бе! Животните не произвеждат въглероден двуокис! Животните произвеждат МЕТАН, който е един от отговорните газове за парниковия ефект! Другия е въглеродния двуокис от колите, от изгарянето на въглища, дървета!

Глобалното затопляне води до понижаване на температурите, поради разтопяване на ледниците и студената вода нахлува в океаните, ако и водата в Гълфстрийм стане студена Европа я чака арктически студ.

Природната тъпотия води до попиване на порпагандата за глобалното затопляне, поради липса на критично мислене,и изобщо умение да се мисли,а може и да се касае за паричен поток от някое НПО,за да пропагандираме глобалното затопляне.

Ледът се топи от по-високите температури, но голяма част от допълнителната енергия отива за разтапянето. Обаче като се разтопи всичкия! Все едно лед в питието. До единмомент охлажда, но като се разтопи и край! А и не всичката допълнителна енергия отива на полюсите да топи лед.

От тук можеш да разбереш какви велики умове са американците...

Tova govori za tupotata natRump,

Купи си грейка и трион. За грейката е ясно, като ходиш в тоалетната. А Триона е да си режеш "ония работи" ...има виц, как се сере при минусови температери

поредната чифутска шашма за измъкване на пари за "емисии"...

Smeni si daipera.

Боже, боже та точно тези температурни аномалии са ясен знак за глобалното затопляне. Ледницете по полюсите се топят, океански течения се променят, с тях и двкженкето на въздушните маси от там се изменя и климата. Това че във вашингтон е станало студено не значи че няма ефект на глобално затопляне, а точно обратното. Много прости тез американци...

Топи ти се мозака празен и бъгав. Преди години така лъжеха за озонавата дуппка,която се оказа абсолютна генерална репетиция за глобалното затопяне,което явно вече преминава в климатични промени. Климатичните промени са по-удобни,когато свие студ рязко , след топли дни и хората се чудят къде изчезна глобалното затопяне.

Зимата ще бъде много студено а лятото много топло.лятото друга песен ще запее.

Чичо Дони отново демпнстрира завиден интелект! Елементарни познания изучавани в четвърти клас биха му птговорили на чуденията!

В надеждите на Ал Гор и компания, защото именно те ще намажат, ако се въведе данък емисии.

Сега пуснаха хаарпа на програма ледена епоха.

я виж калифорния и що народ се опече от високите температури на пожарите

Не я вицда, защото много хубава стена построи на малоумниците :D