Коментари - Учените: До няколко години Арктика ще преживее първия си ден без лед от милиони години насам | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй, тъй.... Не стана 2008, не стана 2011, не стана 2013 и т.н. Една затоплистка "прогноза" не се е сбъднала...

това са лъжи! вижте температурите в полярните области - не падат под 40 градуса Целзий, стигат до - 53 градуса, и в Урал също. Не гледйте умерените ширини

пффф

Има една графика, ама знам, че не ви се търси, та ще ви я разкажа. Темературата винаги се е променяла. Сега просто се променя в пъти по-бързо. Било е и по-топло и по-студно, но са минавали стотици хиляди години и понякога милиони години, за да станат тия 2-3 градуса разлика. Сега стават за има няма 200 години... Ако не можете да схванете разликата между 200 000 и 200 няма смисъл да си губим времето. п.п. И не, не сте критични мислители. Това, че някой ви лъже, като преди това ви казва, че сте умни, не ви прави умни.

Ама след изригването на Кракатау световната температура отведнъж спада с 1.2 градуса, а на места спада стига и до 3 градуса, пък ние сега гоним температурите от преди изригването на Кракатау... и още не сме ги стигнали.

те и за Антарктика така разправяха, а после се оказа че площа на леда наистина намалява, щото ледът се топял над новооткритите вулкани, ама иначе наддавал на обем и тегло.

Тъкмо ще има къде да ходим на плаж!

Тоест ние сме простите:)

Ма кво ше стане после на следващия ден след шкембе чорбата и зелевицата

Аман от затоплисти..... 8-9 век също е нямало лед и викингите са драпали с лодките директно през северния полюс с лодките.

Да ве да! Това пък как го измислихте. Вие имате ли идея колко е студено там?!?

Леко са пропуснали факта, че "учените" под "без лед" нямат предвид д остане съвсем без лед, а че в някакви райно ледът щял да се стопи напълно! Иначе е написано така, все едно всички лед ще се стопи, което е съвсем умишлено подвеждане на читателите! Демек статита е ГНУСНА ДОЛНОПРОБНА ПРОПАГАНДА!

Сигурен съм, че ти ще си сред най-изненаданите, когато научиш истината... по трудния начин.

!

Защо всички учени премълчават факта, че технически все още сме в края на ледена епоха и се очаква температурите да скачат още съвсем естествено?

"До няколко години" при тия "учени" значи, че ще стане, ама др. път. Помник как ни плашеха с край на нефта, с озонова дупка, с киселинни дъждове... До 2000 г. ледовете щяха да се стопят и светът да се превърне в едно търкало от вода, което е напълно невъзможно, ама карай. Та, много им здраве на "учените".