Университет забрани телешкото, ще води борба с глобалното затопляне

Забраната се отнася за продажба на всякакви продукти, съдържащи телешко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Контрол върху раждаемостта и алчността на вече родените! Очевидно една Земя е малко за консуматорско общество искащо от всичко по много и на всяка цена.Освен пенсиите ни, внуците ще плащат и последиците от арогантната ни самоувереност, че сме венеца на природата.

Трябва да въстанем срещу еколозите. Тези хора се мъчат всячески с разпространението на неверни факти да манипулират живота ни и нашето поведение. Не на екофашизма!

Стига сте вменявали у обикновените хора чувство за вина ,че като ядат това и онова са виновнии, това е като ДИРЕКТИВА ЗА КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ ,аман от простотии, но бумеранг има в природните закони ,факт...нищо не може да направят ,кръговрат на живота се казва

Вижте сега, предлагам глобално решение - не гледайте телета, не гледайте прасета, забранете климатици, забранете колите, забранете самолетите, накрая изтрепете всичко на земята, защото животът отделя много парникови газове, като напр. СО2 и куп други, турете тапа на кратерите на вулканите, че и те пущините бълват парникови газове и накрая ще решим глобално проблема с климата на планетата. Става нали?!?!?!?!?!?!

Говори се само за телешкото. Отглеждането на крави нанася най-сериозни щети на климата от животновъдствата. Не е само разхода на вода, а и въглеродния отпечатък. Стига с тази измислена конспирация.

Отглеждане на говеда или индустриално отглеждане на говеда? Едно да караш обикновено голфче, друго е да го вземеш и да го настъпваш като Формула 1. Индустриалното отглеждане на говеда води печалба само за банките. Отглеждането на говеда и въобще на животни е една от основните дейности, които превръщат човек в човек, а не в животно. Нито един друг животински вид не отглежда животни или растения, за да се изхрани. Само човекът има възможност да е стопанин.

"Въглероден отпечатък" си е кретения, част от измисления език на ГМО-тата.Идиотизмът е само видимата страна на тези хора. По-дълбоката същност е съвършено различна - без да искам да обиждам вегетарианците и веганите, но кукловодите са изчислили, че агресивността, волята и склонността към неподчинение на масите имат връзка с начина на хранене. Т.е. ако не ядете месо ставате по-лесно манипулируеми. Така че, ще бъдем свидетели и за съжаление участници в продължаващи опити да се разбие нормалния начин на хранене на хората. Вчера птичи грип и луда крава, днес чума по свинете, утре кой знае какво, важното е да няма дребни независими производители, пък ако въобще не се яде месо най-добре.За ония рогатите, естествено.