17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много по-малко сняг падна миналата седмица в Гермаия и Нидерландия и блокираха всичко, включително заради снега не правиха тестове и ваксиниране за короновирус, но тука мръкаме за всичко

Това от заглавната снимка ли се счита вече за ситуация "в плен на снега"? Дори тука инглизите не изпадат вече в паника при толкова наличие на сняг като това на първата заглавна снимка, а те обикновено истерясват при вида три снежинки на кръст на пътя..

снимките сигурно са от Екватора или тропиците - голяма изненада

Лоши новини за комуняги и умно-красиви. Не могат да плюят срещу Боко , заради проблемите в Гърция, Македония, Турция и Албания. А пък Дневник и Медиапул са в траур. За тях е важно всичко в България да е лошо. Гадни хейтъри.

Няма да можем да критикуваме т.лупа, че не лови снежинки във въздуха и ще му олекне. Щом навсякъде положението е лошо, значи навсякъде не се справят с почистване както трябва.

Бахти снега, бахти сибирските студове. 3-4 см сняг, в Плевен днес 0.5 мм сняг. Минус 3-5 градуса! Апокалипсис! Червен код!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

А ми копай, кой те спира! Ние ще купуваме!