По-меко време през следващите дни

По време на празниците температурите ще бъдат над обичайните за периода.

Обратно в новината

Коментари - По-меко време през следващите дни | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе каква весела и слънчева коледа, слънчо! Тук, край Дунава е такава непрогледна и ледена мъгла, че имам чувството, че сме на дъното на Вселената. Завиждам им на високо разположените селща. О, мой беден, мизерен Северозапад! О, мой беден въшлив животец!

Иво ти си Бог!!! Най точното време винаги и от целият скапан нет. Особено от криодружинката дето сега сере замръзнали шишарки от яд?! Весела и слънчева коледа...слънчеви и топли " зимни " месеци и както казва небезизвестният репортер...зима пак ще има догодина следващата зима. Наздраве! и стягайте банските!

Прегледай се! Сериозно.

Пегледа се отнася за Слънчо.

Айде стига вече, писна ми на к а от това гадно, мърляво ,скучно, шибано, едообразно време! Егати антициклона, ебаси замрялата циркулация! Нито е слънце като слънце, нито има раздвижване, нито ветрец-нищо. Сутрин минус 7-8, след обед 4-6, вече цял месец. Сняг нанайси. Ще завали. Ще натрупа. Ще побелее. ЩЕ. Ама не у нас. Е толкова упорит антициклон, такова чудовище-туловище разпростряло на стотици километри противните си изобари-не съм наблюдавал поне от 20, че и повече години! Едно мъничко средиземноморско циклонче как не премина през измъчената ни и опушена земя. Да задуха един мощен фьон, да прочисти атмосферата, да разтворим широко прозорците!

ivo nekitov e velik

Ами, една седмица. На третия-четвъртия ден вече нямаше и следа. За сметка на реките по софийските улици. Но виж декември 2001 г. ни разказа играта. Отново 60 сантиметра сняг точно на Коледа, но целият месец беше убийствено студен. Средната температура беше -5,2 градуса. От 1948 г. такава средна месечна температура в София не е отчитана. Всъщност февруари 2012-та ни напомни нещо подобно /-3,6/ градуса. Е да де, ама от тогава средните т. са все наднормални. Природа, какво да се прави.

над северния полюс започва раздвижване,предстои промяна и то каква ;)

Спокойно, спокойно! Само малко още да поизчакаме. Това сухо временце ще ни излезе през дупенцата. Може след месец, може през февруари, а имало е случай и края на март, но зимата ще си покаже зъбите, гарантирам ви! Да си спомним 28-ми март 1995 година. В центъра на София-60 сантиметра сняг.

Хубавото на мартенския сняг е че не се застоява. Предполагам от този от 1995 само след седмица не е имало и следа. Докато ако сега беше натрупало толкова в началото на декември, щеше да се влачи цял месец. Така че съм съгласен зимата да бъде мека и безснежна, или дъждовна, пък после нека се компенсира в края на март :)

Май пак ни чака мека зима в стил късна есен.

Не стига че лятото е топло и горещо ами някои искат и през зимата да им е 20 градуса топло.Тогава на Коледа и Нова Година да е 25 градуса без сняг та цяла зима да е така.От такова време по-хубаво няма.За какво ли ни е сняг

А къде отиде прогнозата,че по Коледа и НГ ще има много сняг!?Та нея я направихте преди една седмица!

Весели и на тебе,скъпа!Няма как да е лошо настроението с това хубаво време!

Това ме радва! Весели празници!

Ами, радвайте се още малко!