Седмична прогноза

През следващите 6-7 дни времето ще остане значително по-топло от обичайното за януари.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не говоря глупости, за да дразня! Само изразявам пристрастие към топлината!

Ассстига БЕ!Я пак :D :D :D

Ще застудее Жоренце, ще застудее! Бъди сигурен, уверявам те! Това за слънчевото греене е много наивно и повърхностно. Какво се е увеличило? От 22-ри декември до момента денят е нарастнал с 15 минути/и то само залеза, изгрева не е мръднал и секунда/. Това ли му викаш увеличен ден. В метеорологията имаме атм. циркулация, подстилаща повърхниост, микроклимат, фронтове, дълги вълни и прочее фактори, които оказват влияние на времето. Да, слънчевото греене също е решаващо, но още е твърде рано да бъде диктуващ фактор. Но за да не те отчайвам съвсем, в народната метеорология се е приемало за ''център'' на зимата 30 и 31 януари /Антоновден и Атанасовден по стар стил/! От дълги години се е наблюдавало, че именно около тези дни зимата е най-люта не само като студове, но са връхлитали и страшни виелици. И едва от началото на Февруари, времето бавно е започвало да се затопля.

след 12 катусите да си тръгват,идва студ и сняг.колкото и да отричате и прогнозиста да ви подкрепя-КРАЙ. примирете се поне до средата на юли.

Кактусите си живеят свободно у нас от много години.Има ги и край Панчарево.Къде са снежните човеци,да питам аз....?

сигурно се са запили в североизточните щати и канада

Няма за кога вече да застудее продължително - слънчевото греене са увеличава с всеки изминал ден, за жалост...

нека да е лятооооооооооооооо .....

Най-късно до неделя ще е топло след това вече трябва да има сняг и навявания стига с тези 15 градуса през януари!

Tрябва, ама няма...Ходи в Сибир - там ще ти е постоянно сняг и студ.

А ти в Африка. Никой не иска нищо необичайно за ширините на България. Вие искате палми, цитруси и плажове по Коледа. 'Земи си партакешите и се омитай натам, където е нормално това, което искаш. Ограничени комплексари. Иначе нищо ново - продължава старата зонална и слава богу! Страна ни е далеч от всякаква зима! Ще се отървем тая зима без никакви студове, още по-малко снегове. Да се запази тенденцията до 30 април, а после каквото ще да става - лято идва! Ура!