Времето през следващите дни: курс към пролет

От сняг на север днес и утре, времето в следващите дни ще направи бърз преход към високи пролетни температури, а впоследствие дори летни гръмотевични бури на места.

Обратно в новината

Коментари - Времето през следващите дни: курс към пролет | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вали като през кой декември миналият или по миналият...царе сте на преувеличаването, ще прехвръкне снежинка, валяло сняг на парцали, ей голям кеф ви е тая зима!!

Руският герой ще ни посети за последно тази пролет м/у 10-13 април. ЗИМАТА Е БЕЗСМЪРТНА !Както казва един колега от друг форум.

И днес Монтана е номер 1. Пак заваля и пак натрупа. Досега сигурно вече сме с 15 см. - очаквам още !

Обилен сняг вали в Монтана. Сичко е в бяло, а снежната покривка се увеличава значително.

Тази сутрин бях страшно изненадан в Монтана, защото като се събудих видях, че всичко е побеляло, а по - късно от новините разбрах, че нашия град е с най - голяма снежна покривка от 11 см. Повярвайте - въпреки, че е късен, снегът си е сняг и е красив. Аз очаквах да натрупа, но не и чак толкова много. И да ви кажа, ако случайно не можете да намерите информация, снимки или видео - през целия ден си остана студено, а снегът се топеше само по пътната настилка, т.е. в Монтана и към този час си оставаме бели, а й чакаме тази нощ и утре да вали още, защото бяхме изненадани, но пък весели. Иначе, по темата - радвам се, че ще се затопли окончателно, но преди това да се случи, нека се нарадваме на последния но успешен напън на зимата ... Много е красиво, много ! Не мога да спра да гледам - цъфнали цветя с напъпили и почти цъфнали дървета, а отгоре им - СНЯГ :):):) Е, много е приятно ! Пожелавам на всички, които искат ...

Поздрави на Монтана колега!!! Сигурно е голяма красота. Лека вечер!

СТрашна красота е , чак не може да се трае, толкова е красиво! Хората не могат да ходят по улиците, падат и си чупят ръце и крака, колите се пързалят и се тряскат, стават катастрофи, падат дървета и смазват де що падне, яко бичат климатици и токът хвърчи ли хвърчи и паричките също, завръщат се болестите...абе красота , красота ....голяма!