Задава се гореща вълна с температури до 37-38 градуса

Нестабилно ще остане днес и утре, от неделя валежите ще намаляват, а температурите тръгват нагоре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня, вече 70 и отгоре години, все по това време приблизително, все едно и също - "Задава се гореща вълна с температури до 37-38 градуса", след вълната с температурите - хайде на море ... После пак едно и също - септември, октомври ... Нова година ... Баба Марта ... Цъфнат джанките, втасат джанките, хайде май, хайде юни ... "Задава се гореща вълна с температури до 37-38 градуса" ... Морето, дините, пъпешите ... Септември, октомври ... А тук-там и туй-онуй, разбира се, разбира се! Е, напоследък и без туй-онуй, разбира се ... И си обикаляме така около слънцето, пък ...

Това създава усещането, че все едно нещо страшно идва "отново и пак", нещо "нечувано", "необикновенно", "катастрофално" ! :)

От години все по това време.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

БЕГОМ КЪМ АПТЕКАТА ЗА ХАПЧЕТА

А тези високи температури за България ли се отнася или за Гърция?