Замърсяването на въздуха прави хората нещастни

Световната здравна организация (СЗО) посочи лошото качество на въздуха като главна заплаха за човечеството през настоящата 2019 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЗО ГОЛЯМО НАПЪВАНЕ!!! ДА ДОКАЖАТ,ЧЕ ЛЮБОВТА Е ХИМИЧЕСКА РЕАКЦИЯ НА МОЗЪКА! ЧЕ МРЪСНИЯТ ВЪЗДУХ НИ ПРАВИ НЕЩАСТНИ! ЧЕ ПЕДЕРАСТИЯТА НЕ Е ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ,А ПРОСТО РАЗЛИЧНОСТ! ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА ПОЛЕЗНИ И НЕ ПРЕДИЗВИКВАТ АУТИЗЪМ И ПР.!!! ВЕРВАЙТЕ ИМ!

Ами ето на - климатичните ви промени доведоха някак си до замърсяването на въздуха с твърди частици; те пък няма откъде да излязат, щото пък запушихте озоновата дупка, щото пък била вредна...... И ко шъ прайм ся? Да звъннем на някой олигарх да ни каже?.......

В 7ч.30мин.по най натоварения булевард в Бургас мина един камион на ТИТАНА по кражби с четки и вдигаше пушилка с километри зад себе си.Този камион е от преди 1век ,той е предназначен да разнася мръсотията във вуздуха и хората да се чудят къде да се скрият.Това занаятие се прави ,защото ТИТАНА по кражби е взел милиони за това., и е станал голям бизнесмен.с много имоти и яхти и бентлита и всичко ,което си поиска може да си купи,но не и техника с която да чисти улиците.на града Града на мафията.

stankow

Разбрахме, разбрахме. Спираме дизелите, дървата, въглищата и купуваме каквито коли кажете, газ каквато и откъдето кажете и плащаме двойно. Няма да се караме сега за няколко милиарда я, все пак на наши хора, съюзници ги даваме !

И замърсяването на въздуха, и гмо-то, и ментетата и дрогата, и алкохола, и моралната деградация, и материализма и меркантилизма... и медийните промивки... "Уверено" вървим към ада. Като човечество.