Коментари - Западният вятър раздуха мъглите и изчисти въздуха, но не навсякъде | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затоплянето ще бъде и доста трайно.Темпертури от порядъка на 10-15градуса на места до 18.

Имам предвид затоплянето от следващата Неделя,което ще продължи през цялата последваща седмица.

Така е, западният вятър винаги издухва източната мъгла и животът става по-хубав и се диша по-леко.

- Ани, сега е зима, не е лято. - Не, скапано лято е. - Нали направи снежен човек и се вози на шейната. - Баси и скапаното лято.

Тези неграмотници дават ли си сметка, като плямпат недомислици и откровени лъжи, че ще променят климата на Земята като престанат да "отделят" т.н. въглеродни емисии? Човекът и неговата дейност представляват нищожно малко въздействие върху глобалния климат! Все едно мравките да оказват въздействие върху човешката дейност! Ние сме мравки върху Земята и с дейността си, с изключение на унищожаването на Амазония и други горски масиви (Сибирската тайга), не можем с нищо да повлияем върху глобалния климат. Само истинските природни катаклизми и явления (вулкани, земетресения, морски течения и ледниците), плюс атмосферните аномалии и слънчевата радиация са в състояние да предизвикат глобална промяна на климата! А целият шум около тази тема е...да се спре максимално икономическото развитие на Китай, ЕС и Руската федерация като намалят енергийното им потребление! Ако бяха заинтересовани за тази кауза, то първи САЩ щяха да си спрат употребата на твърдо гориво (въглища) и да преминат на уж възобновяеми източници! Но, не би - те въобще се отказаха от споразумението и не го подписват (ратифицират).

oт тъпaнари като тебе.

Само не разбрах къф ти е зора. Климатът се промени... Факт. Причината може да е в човечеството, а може да е естествен процес. Идва голямата хурка. Няма безплатен обяд.

Забелязал съм, че след затопляне, винаги идва застудяване , а прогнозата за времето винаги е по- неточна от прогнозата за числата от тотото ! Затова , когато показват прогнозата по бТВ , изключвам звука и се наслаждавам на Натали Трифонова !

Тази снимка от къде е?

Въздухът е все още мръсен! Спрете да лъжете, манипулатори такива.

Много е свежо вече в София,извади си главата от задника и излез навън.

Снимката е супер.

Фъндулят взе мерки и почисти въздуха. Браво.

На кой му пука за времето.Хората в провинцията гладуват.

Без храна се изкарва седмици, без вода - дни, без въздух - 5 минути. Половин милион са наводен режим през зимата!!! Тецовете не спират да горят боклуците на Неапол, Рим и половината свят. Небивал просперитет и видими резултати.