Местят столицата на Индонезия заради глобалното затопляне

Джакарта ще бъде първият мегаполис, жертва на Глобалното затопляне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво повтаряте като папагали глобално затопляне та глобално затопляне? Проблема им е от презастрояване и пренаселване тъй както разбирам от статията.

притоплен е само проекта за нова столица от1945г.

Супер,ЯМБОЛ и ШУМЕН ще са новите ни пристанища.

stankow

Значи нивото може да се покачи с 0.5 метра, но градът вече е потънал с 3.9 метра !? Брех тази причинно-следствена връзка ? Местенето изобщо не е заради климата, екоталибаните пак на всяко гърне мерудия !

заради глобално затопляне на политическия климат - СМЕНЯТ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ

Аз съм на 35г. а тези тунели са в ремонт от както се помня , тоест от поне 30 г. Ужас а ужасите. Или къде сме ние на картата ? Със сигурност сме по - зле от третия свят. То един ремонт на столичен булевард върви по 2 год. на принципа "Проба - Грешка"

Кога ще се случи преместването... - Преместването няма да се случи, защото няма да бъде случаен акт. То ще се проведе, извърши, осъществи, реализира, състои, организира и т.н. и т.н.

Няма нужда в текст предназначен за българи да цитирате чуждестранни мерки /като футове и инчове/, а българските мерки да посочвате в скоби. Задължение на преводача е при превода да преобразува чуждестранните мерки и да ги предаде с български.

егати хората местят най-голямата столица в света! А ние вече втора година продължаваме да правим ремонт на заблежете едната тръба на Витиня? Кво става тука бе??

Ние втора година правим една улица с трамвай на нея...