Затоплянето ще направи условията в тропиците негодни за живот

Това ще има потенциално ужасни последици за огромна част от човечеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди още да стигне 35 градуса температупата, разумния човек си пуска климатика. Аз даже го пускам обикновено над 27 като стане.

Топлинната смърт на Вселената е хипотеза в космологията, според която Вселената би достигнала състояние с нулева свободна енергия, при което всяко движение би било невъзможно, а ентропията би достигнала своя максимум. Хипотезата е предложена за пръв път в средата на 19 век от Уилям Томсън (лорд Келвин). Тази теория е НЕСЪСТОЯТЕЛНА, поради това, че разглежда Вселената като изолирана система, което не е вярно. По същата причина не е вярно и настоящото апокалиптично предсказание. В потвърждение - какво стана с ужасната озонова дупка в Южното полукълбо. Май някои хора мнго добре осребриха страховете на огромен брои други хора!!!!

В момента голяма част от планетата е замръзнала и да се пишат дивотии за затопляне е чиста измама. Студ има до Мароко. от Арктика и Антарктида ледове са излезли далече навътре в океана. Как не се забелязва това или как някой очаква да го забравяме не разбирам. Разбирам защо се лъже, но не може да е вечно и не може да се пробутва на всички. В същото това време на лъцже как така не се вижда просташката урбанизация и презастрояване в градовете на Бългрия? Как никой не казва, че това е убийство за българските градове? Презастрояването позволява лесното разпространение на всякакви болести, но никой думичка не казва! И упорито се лъже как се затопля през март планетата?! Що за лъжа!

Топенето на ледените полярни шапки е резултат от глобалното затопляне. Студената вода от тях възпрепятства циркулацията на топлите течения, и затова настъпва застудяване, особено по крайбрежията.

Това дори да е истина е само временно, докато студената вода стане топла, което ще се случи бързо...

Временно, за няколко стотин години. Мини ледникова епоха. Вече се е случвало през Средновековието след изригване на вулкани. Повишаването на морското равнище след топенето на ледовете може да залее Нидерландия и др. крайбрежия.

Пиша ви от тропиците, 6.5 градуса северна ширина! Всеки ден е 29-тридесет и 2 градуса(тройката ми не бачка) през деня, а вечерта е 24-25 градуса. Та, бах ти апокалипсиса, ако се вдигнат с два градуса температурите! Измамници...

поредният 'научен' парад на управническото лицемерие; говорят за марс, а и за по-далечни 'земи' - зарзават да бучат, а тази прекрасна планета - 'кучета я яли'; аман от прахоляк в очите на 'обикновения човек' ....

Пълни глупости, не успях да го довърша като интервюто на Меган с Опра.

явно не са ходили нито в Конго, нито в Бразилия...Там и с още 10 градуса да се вдигне, изобщо не им пука !

Това са цикли на земята...няма нищо общо с човешката дейност....правителствата не могат да направят нищо. Тези цикли не се случват от днес за утре....говорим за хиляди години.

че сигурно пустините са се образували вследствие човешката дейност-вероятно опитомяването на камилите е оказало влияние !

Купувайте имоти и земя на Арктика ,Антрактида .Сибир или Аляска.ще скочат много цените так.за бога братя -Инвестирайте

Това е за комунисти, русофилии , либерасти като литерасти и тем подобни вегани.

Планетото помни и 1200 ppm CO2, ама вие ривете за няма и 500, а високите стойности на СО2 са донасяли ледникови епохи, вартия нещата както са им изгодни, кат настат мразовете в Европа ша ви видя вятърните и соларни изгъзици къв ток ша докарат

При нас и без друго хора няма. Ще се напълни с африканци които да използват земята ни. Но нас у без друго няма да ни има.

Супер, от Африка ще дойде евтина работна ръка! Трябва някъде и да живеят, та ние ще сме рентиери, те ще работят и всички ще сме доволни и щастливи!

Работна ръка? Това са само гладни гърла.

Чакай ти от умрел писмо - африканец да ти работи. Те ако бяха толкова работливи, Африка да е рая на Земята.

Сибир ще стане лукс!

Е тва е положението. Или ние или те. Избирайте! Aз нема да си продам Toyota Tundra-та заради некви жабари в африка.

Проблемът е там, че жабарите от Африка ще се юрнат към Европа и с еврогейските политици начело, ще трябва да ги приемаме и обгрижваме, вместо да се оградим с картечници и да ги оставим да еволюират в нов биологичен вид. Ако поживеят достатъчно на по-висока влажност и температура, ще се приспособят.

Хммм, искат да кажат, че не мога да живея при температура над 35С .... Аз лично обожавам да ми е топло и 34С е перфектната за мен температура :) до около 40С нямам проблеми, оцелявам си прекрасно :) Шегата настрана, да аз наистина обичам да ми е топло и не си измислям за градусите, но е тъжно и жалко как си съсипвае планетата :(

А с влажността как си? 40 градуса и 95% влажност колко минути издържаш?

"Ако правителствата не успеят да ограничат глобалното отопление до 1,5 ° С ... среда, която ще достигне "границата на човешката адаптация"". Такива изказвания трябва да се маркират като фалшиви новини и конспиративни теории.

Това е една от причините да се работи по редуциране на броя на населението.

е че работят хората и ваксини ни изкараха, щото вирусчето не излезе достатъчно надежно

Да живеят емигрантите от тропиците!