Земята преживя най-горещата си седмица

Температурата през последните 7 дни е била с 0,04 градуса по Целзий по-висока от всеки друг път през последните 44 години

Обратно в новината

Коментари - Земята преживя най-горещата си седмица | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стъкмистика като по време на “пандемията”! Не вярвам на тези глупости!

Коя колониална държава не е защитавала колониите си? Така, че спокойно, ще ни защитават.

До всички Вегани, ЛГБТ-та, Зелени и прочие овце! Потърсете и прочетете “Цялата Неудобна Истина”, написана от професор, обясняваща на елементарен език що сте овце! Даже и съоснователя на Грийнпийс каза, че хората нямат нищо общо със СО2 и затоплянето на планетата!

Имате от създателя...

Самият факт, че последните 7 дни е студ по цяла европа, а те ни "убеждават" през медиите, че било температурни рекорди, показва за колко т@пи овце ни взимат вече!

Даже има поне 3 овце тука, съдейки по минусите! Явно на тях им е било по-топло от на останалите!

Снимката от заглавието съответства на сериозността на темата! Пед@лски работи...

Глобално затопляне няма! И сняг няма вече доста доста години във Варна. И пролет и есен няма! И Ковид нямаше, ама хиляди умрели имаше!

Писна ми от глупости и лъжи за изменеието на климата. В Германия от 2 седмици е студ, 13градуса сутрин, трябва през юли да спим с пижами. Ако се поровите на темата за климата, ще откриете мнооого несъответствия, пропаганда, лъжи, полуистини. Истината е, че е една голяма измама, че човекът е виновен. НЕ е. Слънцето е основно отговорно, навлизаме в цикъл на по силно излъчване на слънцето. А CO2 е абсолютна пародия. Проучете въпроса и не вярвайте на платените масмедии.

На 1-ви, сестра ми отидоха на море и вечерта ми се обади да й пратя четири якета, че духал бая студен вятър. Вчера се върнаха по-бели, отколкото отидоха - водата била студена и само няколко пъти отишли на плаж.

Цели 0.04 градуса. Леле! Направо сме умрели от жега.

1. Никой не ви вярва на манипулациите и опитите да прокарвате нов световен ред, вкл. и под предтекста, че спасявате планетата, вселената и т.н.. 2. В Англия измериха температурен рекорд, ама после се оказа, че се го мерили на черния асфалт на военно летище, а по време на самия "рекорд", наблизо са кацнали три тайфуна, които са вдигнали температурата с още половин градус. 3. Къв е тоя развихрен педеруга на снимката?! Виж т. 1.

Прочетох до "компютърни симулации" и се охладих!

Така е - опекохме се днес през Юли на 26С.

Зелени еуглени, вие що не си.....