Жегите могат да започнат да убиват по 90 000 европейци годишно до 2100 г.

Това би била най-голямата санитарна заплаха, свързана с климата, предупреждава доклад на Европейската агенция по околната среда

Обратно в новината

Коментари - Жегите могат да започнат да убиват по 90 000 европейци годишно до 2100 г. | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внезапно започнаха стряскащи статии като тази. Минаваме на етап 2 по сценария на Били Гейтс или впръскване на специални аерозоли в стратосферата. Отдавна този негов план се коментира публично. Когато предизвикаш природен катаклизъм и оставиш един народ гладен, без храна ще е много лесно да го поробиш със твоята "загриженост"

Нова лъжа. Да не би днес в Африка да мрат по толкова годишно от жегите? Стига с тия глупости,че Европа се затопля много бързо и ще измрем от това.

ПОРЕДНИЯ ПЛАН НА-ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ЗА-ГРАБЕЖ,ДИКТАТУРА!!! ТОВА СА-ПЛАТЕНИ ЛЪЖИ!!! НИКАКВО-“ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ”,СЛЕДСТВИЕ НА-ЧИВЕШКА ДЕЙНОСТ-НЯМА!!! И КАК СЕ БОРЯТ СЪС-“ЗАТОПЛЯНЕТО”??? КАТО ОСВЕН-ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО,БЕТОНИРАНЕТО,АСФАЛТИРАНЕТО НА-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ(ОРГАНИЗИРАНО ОТ СЪЩИТЕ),СЕГА ЩЕ ИНСТАЛИРАТ ПО-ПОКРИВИТЕ-СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ-ИЗЛЪЧВАЩИ-ТОПЛИНА! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЛОЖИ-ЧЕРЕН НА ЦВЯТ ПРЕДНЕТ НА СЛЪНЦЕ,И ДА СЕ ОПИТА ДА ГО ПИПНЕ!!! ГНУСНИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

А ето какво казва чичко Гугъл за смъртните случаи, свързани със студ: About 200,000 such deaths occur in all of Europe each year, with mortality increasing by 1.5 percent for every 1-degree Celsius decrease. A bitterly cold winter and a sharp decline of constant heating could potentially trigger a six-figure increase in excess deaths continent-wide.Aug 17, 2022

Може да започнат, може и да НЕ започнат. :-) То и аз може до 2100-ната да съм милиардер, а може и да НЕ съм. :-)

Сега да очакване ваксина от Пфайзер против жега? И задължително с маски, че да бъде по-бързо приключването.

Когато тялото е болно, вдига температура, за да пребори вирусите.

И без това няма да ме има след 2050та...

до 2020 щяха да са потънали половината крайбрежни градове по света ама....!!!!

Ония от Африка дето пристигат ще ни заместят

А през Август месец ни плашехте че само в Англия "около 10 000 смъртни случаи годишно, свързани със студа в жилищата"... което апроксимирано към цяла Европа като нищо ще станат 100 000 умрели от студ, и това е сега а не през 2100;)

изроди ...

А ваксина няма ли?

да стане така, защото Европейското население вече е почти само Пакинстанци, Индийци, Сирийци, Афганистанци и т.н. които са свикнали с топлото!

Жегите могат да убиват, правят го всяка година от хилядолетия насам... Но вие със сигурност ще убиете много повече хора от 90000, при това само идната година... Пред природата сте безсилни, жалки, дребни и абсолютно нищожни! Смъртни сме бе тъпаци, смъртни набийте си го в тъпите глави и се спрете, че да не стане много жега...!

Пак смешни паники. Първо, можете ли да ми кажете кой от написалите/прочелите този материал ще е жив и здрав, че да потвърди прогнозата през 2100-а година? Второ, дори тази прогноза да се потвърди, че то и в момента студа убива десетки пъти поече хора в Европа! Да не говорим за глада , стреса, превоизните средства, бандитите, мигрантите...... Къде е приоритета? В една прогноза на принципа "вервайте ми" ще се сбъдне поколение след нашето време или е в нешата които днес и сега ни убиват?

Дреме ми. 2100 ще са ми изгнили и кокалите даже....

Нямам си представа, как влияе човека на процеса. Има си цикличност на затопляне и застудяване с ледникови периоди. Но част от говореното е безспорна пропаганда. Напълно несъстоятелна. При студове зимата е най-голямата смъртност! Може средно зимата да умират средно 300-800 човека повече на седмица в България от преди ковида. Те плашат с топло. Има си разни ефекти на студа от свиване на кръвоносни съдове и инфаркти и така нататък. Умира се от студ, а не от топло! Като ти пишат такива глупости, как да им повярваш за останалото?

Това е еврейска лъжа. Само манипулации от соросоидните платени медии.

За сметка на това над 10 000 британци ще умрат от измръзване само тая зима според собствените им статистици.

До 2100 г. в Брюксел ще бъкано с камили и джамии, споко!!!