Зимата ще бъде много мека, уникално единодушие в прогнозите на моделите

Всички световни метеорологични и климатични централи вещаят предстояща мека зима за нашия регион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, от ТНоплофикацията,чувате ли-МЕКА . Да не пишете глупости,че във връзка с изключително ниските темеператури сте изхабили много газ,та затова тройни сметки пускате. Мека, и вече така ще бъде. Мислете Му вие ,па дано фалирате скоро, Дай Боже.

Chefo77

Странно. Преди 2 месеца всички тръбяха колко феноменално студена ще е тази зима...

Чудесно!

От 3-ти Декември меката Зима идва с пълна сила,с снегове и студове.До минус 128 на места.И целодневни минуси през деня.

Те и други агенции баха единодушни, че Маяма Нолева ще спечели избори...

Какво ще е времето утре че да знам как да се облека

Нищо изненадващо - от как г-н Борисов и ГЕРБ са на власт, въобще живота е по-лесен и става и все по-хубав. А иначе, за зимата със сигурност е говорил (или ще говори) с Тръмп и ще уредят въпроса.

Ми тъй, ми как! Само да ни каже за колко торнада са се договорили да внесем, че нещо станаха редки у нас, а у тях са в изобилие и наверно ще са на много преферевциални цени!

НОАА нещо засега не познават зимата в Щатите...

В полето да вали обилен дъжд/сняг, но в градовете да е топличко и сухо, че като си помисля за заледени мръсни буци, по които пъплят горките пенсионери, направо се ужасявам.

Значи печалбите на газпром ще са ниски!!!

Гледай Топлофикация какви налози ще натресе на клиентите си с оправданието, че такава СВИРЕПА зима не е имало от преди 30 години! Поне такава е ежегодната им практика и са си непробиваеми в псевдо аргументите!

Аз вЕрвам само на шамана на племето ! Он дума сОс боговетО и знае Фсичко. PS Намерете и прочетете вица за това как индианците "прогнозират" времето. Много е добър. Мисля, че в нашия случай "обединението" на "прогнозите" е направено на същия принцип. :))

Разстрел за брадат виц! : ))

Прав си. Индианците сега са газифицирани, не секат дърва. Нашите цигани секат. Метероложките са объркани.

Дано поне има гръмотевични бури и силни дъждове през тази зима, че да е интересно.

главната климатоложка?

Всъщност е важно какви валежи ще има т.е. под или над нормата. Щото след две сушави години, ще има воден режим не за 300 хиляди а за 3 милиона българи.

Натам вървим със страшна сила.

Прогнозните данни на Подлофикация са за изключително студена зима. Да си коригират моделите, че този на Фекацията е съдебно признат.

Зимата ще бъде зимна!!!

Да ходя да слагам летните гуми предлагате?

Миналата зима във Варна падна сняг само веднъж /на 8-ми декември/. Стопи се още на следващия ден. Това беше. Махнах зимните гуми още в началото на март. Вече беше станало +15 градуса. :-)

Мойте циганчета много познават времето , едното казва ще вали , другото казва няма да вали ... и все си познават .

Хубава статия с интересна допълнителна информация. Браво! Дано и в другите рубрики наемат такива журналисти.

Дори да няма сняг парите за снегопочистване ще се откраднат.

Да сте видяли някъде купчиите със смеските за зимата струпани покрай магистралите да са покрити или по-някакъв начин предпазени от дъжд и вътър?

Люта зима- пълни хамбари. Пак промивате мозъците на изперкалия и прост роб. Пак му внушавате, че меката зима е нещо прекрасно и много хубаво. Вместо да реве, скотът чете за меката зима и доволно потрива ръце.Няма да дава излишни пари за дърва, въглища,газ,ток, няма да пали печка, няма да си купи нови зимни ботуши, а ще кара с китайските маратонки от 20 лева, няма да се охарчва за нов акумулатор, а ще ползва още десетгодишния, който пали само лятото, няма да има нужда и от нови гуми на колата си. Всико това са много спестени пари, които тъпият скот ще вложи в талони от нацоналната лотария, цигари, ракия и бира, галакси от 1000 лева на изплащане, татуировки и кафета. Виждате ли, кошко е хубаво вечно да е лято?

Пълните хамбари са печалба на чокоите с европейските дотации. Токът за отопление плащам аз. Не ме интересува нито суша, нито чума.

Chefo77

Ще те заинтересува. Но Ганьо не вижда по-далеч от носа си.

Всички преписват от един източник.

Всички преписват от Некитов-

Едно време в соца беше така, шефката седеше и се криеше зад пишещата машина и все питаше колежките от Плевен да напише бюлетина...

Цеце, Цачева, ти ли си? Вземай си хапчетата и си седи в мезонета.