Днес ще бъде слънчево и топло, с температура в следобедните часове от 20 до около 24 градуса. Ще духа слаб северозападен вятър.

През нощта облачността ще бъде променлива, а минималните температури утре сутрин ще бъдат от 4 до 9 градуса.

Утре през деня облачността ще  бъде по-често значителна. В планините и на места в полупланинските части на Западна и Централна България на места ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са от 14 до 18 градуса.

Ще духа слаб вятър от изток и североизток.

В неделя минималните температури ще останат без промяна, а дневните ще бъдат от 14 до 19 градуса. Ще духа слаб вятър от изток, в Североизточна България - от югоизток. Облачността в Западна България ще бъде променлива и там на места е възможно да превали съвсем слабо краткотраен дъжд. В източните райони облачността ще бъде незначителна.

В понеделник минималните температури ще са от 3 до 8 градуса. Облачността ще бъде значителна  и отново в западните райони са възможни съвсем слаби краткотрайни превалявания. Ще се затопли слабо и температурите ще бъдат от 16 до 21 градуса.

Във вторник ще бъде топло, с температури около 20 градуса. В Източна България атмосферата ще бъде по-нестабилна и на места ще превали краткотраен дъжд. 

В средата на следващата седмица температурите ще се понижат с няколко градуса.