Днес ще бъде слънчево и топло, с температури от 13 до 18 градуса. Все още в източните райони ще духа слаб, по Черноморието до умерен север-североизточен вятър.

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре сутрин отново на места ще се образуват слани. Минималните температури ще бъдат от около нула,минус 1 до плюс 5 градуса.

През деня утре ще бъде слънчево и по-топло. Дневните температури ще се повишат още и ще бъдат от 15 до 20 градуса в повечето места. Ще бъде и почти тихо, в източните райони със съвсем слаб северен вятър.

В петък вятърът ще се ориентира от северозапад. Ще се повишат и минималните температури и ще бъдат от 2 градуса по високите полета до 7-8 градуса в Дунавската равнина и на изток. Облачността ще бъде незначителна, повече - над североизточните райони.

Дневните температури ще са от 18 до 23 градуса.

В събота ще има повече облаци и  на места ще превали краткотраен дъжд. Минималните температури ще се повишат още и ще бъдат от 5 до 10 градуса. Дневните стойности ще се понижат и ще са от 13 до 18 градуса.

В неделя облачността ще бъде променлива. Отново на места в Западна България на места са възможни съвсем слаби краткотрайни превалявания. температурите ще са в рамките на обичайните за периода: минимални от 3-4 до 8 и максимални от 14 до 19 градуса.

В понеделник съществена промяна на времето няма да настъпи.