10 000 години промяна на въглеродния двуокис

За последните десет хиляди години концентрацията на парниковия газ се е променяла с 1 част на милион за 100 години, докато днес това се случва за 17 седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми станали сме множко на земята. От което някои правят извод , че трябва да ядем по-малко за да може да станем още повече.

Баба ми ме е казала, че през 2000-та година идва Второто произшествие. Може и да не са улучили точната дата, ама татък некъде ще е.

Истината е че човек не живее заедно със земята, а паразитира върху нея...

Пак ли платени статии от Сорос за глобално затопляне? България вън от НАТО и ЕС Евроценности, меки китки, глобално затопляне, с грижа към животните. Целта е България да се зароби Българио събуди се!

Ще мрем!

stankow

Но преди това ще се изтрепем ! Бедните викат - богатите са виновни, много потребяват, богатите викат - бедните са много, да се съкратят с няколко милиарда, левите викат - мултинационалните компании са виновни, компаниите викат - ма ние колко пари даваме за климата бе, ей ! :D :D Еколозите викат - кравите, кравите много метан пускат, Грета Тунберг вика - няма да се возите на самолет, само на яхти ще се возите. Накрая Гоинпийс казва, че руснаците замърсяват Арктика и всички мирясват до следващия пост :D :D