13 см сняг и заледени пътища в планинските райони

Панорамният път Шипка - Бузлуджа е затворен. Спряно и движението и по пътя към Паметника на Свободата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом сега падна сняг, значи ни чака поредната суха, мека и лaйнянa Коледа. Вторият и вероятно последен сняг за годината за столицата ще бъде края на януари, началота на февруари. В смръдливата и гадна София от години не е имало снежна Коледа.

Тома Белев и зелените не харесват това! Те искат жега и мор за да няма ски спорт и ски туризъм!

Ексклузивна новина от последния час!!! През ноември в България вали сняг !!! Това се случва за пръв път за последните 6 месеца!!!

като не направиха един тунел през планината. Все по трудно ще се преминава от северна в южна България,но на кого му пука за северна.

Има ли изненадани?

Пътните служби.

Много рано пада този сняг. Миналата година падна чак февруари, млат за кратко. Къде изчезна глобалното затопляне?

Пустият му сняг, гад мръсна що му трябваше да пада! А кметовете и общините присвояваха парички понеже чакаха мека зима както им беше обещана от синоптиците, ама тва беше преди да се отделят от БАН. Обаче пък и те отделиха ли се всъщност....или не...абе важното че сняг пак падна и пак ще се окаже че сме неподготвени.И като падне сняг и в равнината, не само в Балкана тогава гледайте какви новини ще четете само...

Това е ясно за кметовете и кинтите,които свиват от почистването,и че все се правят на изненадани. Аз питам защо като има глобално затопляне и лятото е жега като в Гърция,защо не кара като в Гърция и зимата до декември около 18-20 градса? Просто си мечтая са по-топло,и късна зима.

Ми аз съм сложил нови зимни гуми, имам и вериги за всеки случай. Само антифриза не съм го проверил. ВСе пак си го правя за мене си.