7 американски града, които ще изчезнат през този век

Някои от тях вече страдат от повишението на нивата на океана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато българина е толкова злобен и с тази колхозническа психика, никога няма да изплува от блатото.

Брех, като чета коментарите, някои от вас пишат с лека ръка и лека глава, да изчезне цялата Америка, като континент под водата. Хм не питам къде ще отидат близо 1,1 млрд. човека население на континента, или.... и хората с лека ръка.... Вижда се, че трябва да си търся друг неизвестен остров.

не цяла америка а само северна америка, без канада

какво ти е направило мексико??

Цяла Америка да изчезне дано,с това ще си отиде и злото от тоя свят.

Гледам ги как избират жилище за двама души с пет спални и пет бани, пре задоволени от всякъде! И ако продължават да се заяждат с целия свят може и повече градове да изчезнат скоро!!!

Толкова по добре.

Senator1

Ню Йорк е под потенциална заплаха.Предвидливо е седалището на ООН да се премести другаде-Йерусалим.ууяеаоаяььяа,еи,уеи,уууууууееьууяуууууууу

Щуротии! Ами като е по - топло, океана се изпарява по - бързо и нивото си му остава същото! Плашат гаргите да прибират държавна пара!

Мухахахахаб...изпарявал се....и колко се изпарява...ти за баланс да си чувал...нали и вали ...или ти смяташ че вали само на сушата...а колко вода има в океаните..а колко вода има в ледниците.....

Най-добре,целия краварник да бъде залят !

Ти каде ще крадеш тогава? В русия почти няма плячка, изпапаха я!

Според мен Путин да им помогне за да не се мъчат - червеният бутон, и чао бамбино ..... към оня свят - дето са милионите индианци избити от т.н. хамериканци!!!!

Що не отидеш да живееш в страната на пути бре котьо

Това ще стане и с Бургас,Варна,останалото българско черноморско крайбрежие ,Видин и още някои селища по Дунав. Затова внимавайте къде си давате парите за жилища. Ако населените места в България са с надморска височина под 50-60 метра,бягайте оттам.

Да знаеш колко си прав....сега си обяснявам защо въпреки, че в Сан Франциско са най-високите пазарни цени на имоти, само на 30-40 мили южно, е почти безлюдно! Но там хората са "умни" и знаят, че след около 10 милиона години, поради разлома Сан Андреас, тази част ще се отцепи и ще се превърне в остров. Така освен, че ще дадат няколко милиона за къща, ще трябва да си купуват и лодка или корабче/ ако имат по-голяма фамили/ за да си стгинат до къщата след рабтота! ;-) А на ония в Ню Орлеанс и в Амстердам, никой не им е виновен, че са си строили къщите на 10-15 метра под морското равнище.

"Китайците са най-умните хора на земята.открили са барута ,но не са го използвали за война.Открили са хартията ,но не са я използвали за печатане на вестници.Открили са Америка,но не са се заселили там" -Марк Твен

толкова. нали са най-великите, да се оправят.

Сички по дяволите

но природата е безмилостна и рано или късно играе ролята на ръката на възмездието за алчността и всички сторени до тогава злини на други хора, народи и държави!

Средно надморско ниво за Флорида е +3м. В южната част е Everglade, блата с крокодили което се е преместило на север 20-30 километра. Безспорно, че щата потъва! Навсякъде е обозначено с табелки за евакуация. Предполагам, че в близките 10 г. резултат ще има. Най-опасното и грозно място за живеене!

Човешката алчност няма граници...всичко там е построено заради ниските цени на имотите преди десетки години. Всички се юрнали да строят въху пясъка и да чакат Флодрида да се превърне в предпочитан курорт вместо Куба! Е, един ден всеки си плаща сметките. Същото ще стане и по нашето черноморие...само дето ние няма да доживеем до тези времена, защото това няма да стане нито за 100, нито за 300 години.

ФАЩ потъва! Ликувайте другари мои! Малко им остана! В края на века ще ги видим как се гърчът!

Другарю, САЩ до края на века ще са в космоса - не ги жали! Ти му мисли къде ще се денеш с твоите скъсани чорапи...

та от тази статия научихме ,че тези градове са построени на кофти места,и не океана се вдига, а те потъват поради слабата основа.. Освен това дори всички ледници да се разтопят не могат да увеличат съществено нивото на океана, още повече че при увеличение на температурата се увеличава количеството на влагата в атмосферата ,тоест допълнителното количество вода от ледниците ще бъде поето от атмосферата..

Само Кремъл ще остане над водата.

И Путин с капитанска фурашка ще маха на народа!

гладна кокошка просо сънува ако стане тя по цял свят ще се вдигне или важно е америка да е зле

на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!

Поредните плашила на световния затоплизъм. :-) Междувременно преди няколко дни ги мина студен фронт и ги затрупа яко сняг . :-) Затоплиха се лекинко. :-)

Защо само 7 града, трябва е цяло САЩ да изчезне.

Досега не е установено устойчиво повишаване нивото на Световния океан... По простата причина, че повишаването на температурата в глобален мащаб, предизвиква и повече изпарение, от там повече разсеяна вода в Космоса ... Тези "учени" на които им е поръчано да сеят паника и да насаждат "вина" "глобално" си противоречат ! Иначе трябва да насочат усилията си към реалните проблеми-пренаселеност, глад, болести, войни ....!

Най-накрая едно нормално мнение по въпроса. Така наречените "учени" още преди 10-15 години "предвиждаха" , че температурите до 5-6 години ще се повишат с около 3-5 градуса Целзии...това не стана. Казваха, че озоновата дупка ще се увеличава, а Тя... се затвори. Ако отворите една книга по физика на Земята и атмосферата, ще прочетете, че 99,8% от въглеродните газове се произвеждат от световния океан, който покирива 70% от земанта повърхност. Т.е. "наместа" на човека с цялата му дейност е толкова нищожна, че всички да легнем и да не правим нищо...процесите на промяна на климата ще си продължат и ще следват естественитце си цикли. Ние мъничките човечета / казвам така, защото теглото на всички мравки на планетата превишава почти два пъти това на всички хора/ единственото което може да направи е това което са направили нашите пра, пра,прадеди когато Сахара е започанала да се превърща в пустиня...изнесли са се от там!

Дай една книга по ХОМИЯ на атмосферата. да четем.

ще е по спокоен без Америка....амин!

Колкото по бързо се потопи под вода Америка, толкова по добре и за целия свят!

цяла Америка да изчезне...е тогава хората ще могат да спят спокойно!

бави, но не забравя.....още за индианците не им го е върнал! Това е нация войнствено настроена срещу всичко живо, само и само те да са най добре!

Ще се издавят като плъхове.ха..ха

А Русия ще се издигне и цъфне начело с Путин. какво ли ще правят с бързоходните ракети

Ще ги слагат до границите на НАТО бе! Е ма че си тъп!ха..ха

Щеревко то и НАТО ша потъне, нема го има. И не бъркай „рода„, че я съм жена, мискин такой.