Бил Гейтс: Климатичните промени ще убият повече хора от COVID-19

Според основателя на Майкрософт, промените в климата ще станат пет пъти по-смъртоносни

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Климатичните промени ще убият повече хора от COVID-19 | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сори , Бил ! Знам че имаше друг план за повече жертви ,но какво да се прави.Бедните хора по света не увеличават въглеродните емисии.Така че трябва да насочиш вирусите си към богатите/такива като теб/.Тогава ще се оправи климата и броя на населението на Планетата Земя няма толкова да ти пречи.

Tова с климата е Велчова завера . Исторически факт е, че на Земята е имало горещи периоди и такива суши, че чак големите реки в Европа са пресъхвали и е могло да се пресичат пеша. Затопляне има в цялата слънчева система , което ще рече, че тя пресича зони в Млечния път с по-високи температури . Учени са установили, че при увеличаване на СО2 се увеличава реколтата и зелената маса от растенията. СО2 е храна за флората . Така че всичко което се прави уж за климата е еднa голямa манипулация за пари и търговия с квоти и допълнително облагане с данъци . Но глобалистите от EU няма да спрат, защото климата , както и Истанбулската конвенция , ca крайъгълен камък в архитектурата за Световно правителство.

ТИ СИ ПЪРВИЯТ И ТВОЯТА МЕЛИНДА

Климатроникът на Земята не работи и няма кой да го ремонтира? Дали е така наистина!?

Тоя мизерник по душа имам чувството, че едва ли не се оправдава, след като го захапаха за тази Пандемия (Covid 19). Само е трябвало да продължи изказа си, че климатичните промени ще дойдат от многомилиардното население на Земята, което те - Сатанистите и СЗО гледат да намалят по всякакъв начин !!

Па хем ви е ред хем ви се пада.

Само да уточним нещо основно - въглеродният диоксид е съвсем безобиден, необходим и храна за растенията. От тук насетне се вижда, че политиците с техните "зелени закони" са мръсна скапана измет, прислуга на глобалния капитал. От доста години чрез медиите рептили като този объркват съзнанието на хората.

Очилатко още ли е жив бе?!

тоя все дига ръце все едно нищо не знае, не знам кой нормален човек може да вярва на тоя спекулант и мошеник

Планетата се саморегулира доста успешно вече милиарди години. Ако измирането на вида ни - или на огромна част от него докато популацията намалее до поносими размери - е нужно за баланса, това и ще стане, малки, слаби и глупави сме за да можем да го предотвратим. За момента това, което мори доста хора е пандемията, нека се справим с нея първо после другото.

Лол. Ама иначе ще ходи в космоса, тъпака. Всичко, в което вярваш е тъпа лъжа - и хубавото, и лошото. Измислено джудже.

Има си хас да не знаеш по-добре от мене от висотата на стаята си в хосписа в който те прехвърлиха от клиниката като безнадежден случай. Я гълтай хапчетата от чашката и мирясвай, и той акъли дошъл да дава.

До 2060та??? Че тогава никой няма да помни че е имало коронка, а ще се помни че пумияра Борисов е затворил градове, паркове и градини нещо нечувано извън северна КУРея!!!

Разбира се Господ забавя но не забравя!!! Амин!

Защо не каже нещо за полупроводниците... ще бъде някак по- достоверно.

Не непременно.

Колкото и да не сте съгласни с Бил, той е прав. Природата ще се възстанови,след края на човешката цивилизация. За Земята ние сме паразити,които тя ще ликвидира по един или друг ничин.

Само капитализмът и паразитите на капитала са в състояние да ликвидират планетата. Бил Геитс е от тях - паразитите на капитала.

Това е защото Капитализмът е мнгоооого алчен. Свръхпрозводство и печалби до откат. Не става така. В природата винаги има равновесие.

Тоя и кастата му преди 3000 години пак същото са говорели: апокалипсис и призив за човешки жертвопришношения.

Не са преставали, продължават и ще продължават с човешките жертвоприношения. Децата на дявола.

Я убият, я не убият...

Не може да има процъфтяваща икономика на мъртва планета.

от ненаситния за печалба и ресурси за експлоатация капитализъм. Единствено първобитното човечество е живяло в хармония с планетата в продължение на милиони години. Комунизмът не е нищо друго освен модерно първобитно човечество - без господари и роби и без ламтеж за печалби. Затова Бил Гейтс и мултимилиардерите са длъжни да умрат. Просто да умрат, за да остане живо останалото живо - човечеството.

А бъгливите "продукти" на това лице ще бъдат още по-смъртоносни от климатичните промени.

Бил Гейтс ни казва, че е добре да поизмрем от covid-19 или от следващата разпространена по план вирусна инфекция, защото, видите ли, климатът ще пострада от пренаселената планета, в резултат от което ще започнат да умират и свръх богатите, господарите на света... Затова, мили хора, Бил Гейтс, който толкова ви обича мъртви, си заряза дори печелившия компютърен бизнес и се захвана с ваксинации и спасяване на планетата за новите робовладелци... Не се сърдете ако ви ваксинират и умрете или ако само сте чипирани биороботчета! Бил Гейтс се грижи за вашето лошо здраве и покорното ви робство. Трябва само безрезервно да обичате неговия господар - дявола - и безропотно да освободите земята от своето съществувание, за да е чиста и подредена, така както мечтае милата Грета Тумберг. Роби, умирайте доброволно за своите господари! За да има планета за тях и след вас! Така иска Бил Гейтс - един от синовете на дявола...

Толкова е точно, че ме потресе !

_stankow

Дъртата кукумявка пак прокобва. Само че ти ще си отидеш, светът няма да се затрие !

отново идва ера на универсалисти - всичко знаещи и можещи. демек имащи всичко ...... и у главата и у джоба! това са хора докопали се до богатство (не се коментира как!) и самозабравили се като хора !!! за тях всички ние сме опитни животни без мнение и право на живот!!!

Тоя нещастен изтрещялник няма ли да млъкне ? Изрод шибан.

Ето я истинската причина за к19. Затварят хората заради климата!

Язвите, които описва Бил Гейтс се припокриват с тези на книгата Апокалипсис от Новия завет, Матей 24 глава и пророк Даниил 9:27.Само дето ще се случат през следващите 12 години.Христос се възнесе на небето 32-33 година от н.е. и ще се завърне 2032-33 година. Основанията са следните:Осия 6:2 пророкува: - "Подир два дни ще ни съживи.На третия ден ще ни въздигне. И ще живеем пред Него”, 2 Петрово 3:8 е пояснява:- "...за Господа един ден е като хиляда години, и хиляда години като един ден."А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.-Матей 24:36.

Добре, пийни хапчета и поспи

Който е от Бога, той слуша Божиите думи; вие затова не слушате, защото не сте от Бога. Юдеите в отговор Му рекоха: Не казваме ли ние право, че си самарянин и имаш бяс(луд си)? Исус отговори: Нямам бяс; но Аз почитам Отца Си, а вие Ме позорите.

Рептил смотан ако можеш ти да се гътнеш знаеш ли колко народ ще си отдъхне .Не ви ли писна да правите хората на маймуни

Дори няма образование. Само мъни!

А други имат образование , но нямат мъни.

Да се спре тектониката на Земята.

С тази разлика, че климатичните изменения ще засегнат по различен начин държавните. Ще има такива, които ще изчезнат, ще има други, които няма да бъдат много засегнати, а ще има и трети, които ще бъдат облагодетелствани.

При съдебното производство много важно е да се установи дали има мотив за престъплението. От глобалното затопляне огромна полза може да има най-вече Русия. Значи, кой го предизвиква...? И в това няма нищо лошо - могат, правят го!

Ами Дания с Гренландия???

Ах ти, малко глупаче :)

Тръмп вече обяви идеята си САЩ да купят Гренландия от Дания!

_stankow

Гренландия отива към щатите, Тръмп си я иска. Затова щатите затоплят земята, докато се настанят там и вече да се е размразила ;) :D :D

В Света общо умират 14 души на 1000 /0,14 на 100000/ за цяла година! Сегашната "пандемия" е плод на информационните технологии!

били в теб ни е надеждата!!!! отърви ни и от последните ни спестявания .....

Пускайте повече статии за успели и мъдри хора, за да могат неудачниците хубаво да си излеят злобата :)

особено ще е удачно да ги избирате и успешно изперкали и със старческа деменция!

Старчета и с деменция :), а Бил Гейтс е умен и успял човек, който е класи над тези, за които гласувате. Като направиш мултимилиардна корпорация, тогава можеш да говориш срещу него. Иначе си оставаш един злобен мухльо.

мултимилиардната корпорация е благодарение на теб и умниците като теб дето спонсорират секви "умници" от кгб-цру-щази-дс, гласуват за такива дето ни управляват, спускат пердетата и умуват и пишат анонимно у дирника!!!

Кой ти гледа акъла в мамонопоклоннически медийни среди. Амбициите и самочувствието обаче бият на очи - едва ли е очаквал да бъде матиран в 9 хода, пък било то и срещу световния шампион, щом е решил да демонстрира мъдростта си дори в тази област пред цял свят. Очевидно някое "божество" го е подлъгало, че акъла се измерва с парите, които могат да минат и за рейтинг в шаха.

"Както се вижда, точно такива си избирате на избори" Трябва да си голям дебил, и да не се интересуваш от нищо друго освен пари, за да си прахосаш живота да правиш мултимилиардна корпорация. Това е елементарното обяснение защо повечето богати са много по-глупави от повечето бедни(винаги има и изключения) - умният човек изпитва наслада от много неща около себе си, книгите, науката ... които изискват време - богатството също изивква време, и за тези, които са умствено слепи за по-възвишени удоволствия, и насладата от парите е единствена пътеводна светлина, е много по-лесно да бъдат всеотдайни в заботатяването. Може ли да се наслади на гледката слепият, така и умствено слепият умните неща. Иначе какво сложно има да си търгаш - 2 за лев и лев за 2, този ще излъжем, на онзи ще подбием цената - това е цялата математика там. И като се събудиш на 60, и в миг на просветление осъзнаеш, че с милиардите един зъб не можеш да направиш нов, камоли да си налееш мозък, обладан от бесовска завист, намираш единствена наслада в това да прецакваш щастието на хората, и да показваш колко си важен.

Според моделите на Нийл Фъргюсън от Ковид щяха да загинат над 25 пъти повече хора. Т.е. грешката на модела е едни 2500%. Климатичните модели, според които се "прогнозира" въпросния "мор", цитиран от Гейтс, са дори по-неточни.

Боб ли е хвърлял или на кафе е гледал ...

Не, планирал го е.

ИЗЧАДИЕ АДСКО - ИЗГЛЕЖДА БЪЛГАРИТЕ НАЙ-ДОБРЕ ТЕ РАЗПОЗНАХМЕ ЗАЩОТО ОЩЕ НОСИМ СВЕТЛИНАТА НА БОГ В ДУШИТЕ СИ

Олелелеле.... Точно ти най-добре го разпозна... Морнингстар...

Нека да бъде пример и да се фалира, да си набие ваксината, да си сложи чипа и да умре, като роб заедно със семейството си! Или този сценарий за "спасяване" на света е само за нас?

Всичко, което излиза от устата на този човек, трябва да влиза в ушите на далеч по- простите от него останали человеци. Мъдрост в най-чист вид.

да ама кога Баце говори и Бил Гейтс и всички нобелови лауреати трябва да мълчат и да си водят бележки. Както ББ каза преди няколко месеца - на прост човек акъл не се набива.. Набива се друго нещо... с 200.

...затова дайде ние да редуцираме населението, било чрез глад и мизерия, било чрез ваксини, за да спредм глобалното затопляне - това ли е подтекстът на изцепката ти ? А защо пазиш в тайна, че глобалното затопляне се дължи единствено и само на повишената активност на слънцето ? Не затова ли, защото си тъп атеист еволюционист, и вярваш че увеличаващото се население е принципна опастност за паразити като теб ?

А самият вирус covid19 не е ли генетична мутация вследствие на промените в климата? Разобличителя

Дано теб те убие нещо нещастник.