17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама хайде спрете да пишете глупости! Всеки ден взаимно отричащи се “открития”. Ту така , ту иначе !!!!

От утре - дизелите без данък. Обмислят специален бонус за пернишка регистрация.

Билиту Гейтс финансира проект за изхвърляне и разсейване на прахоляк в атмосферата, за да намали нагряването на земята от слънцето.

Това е 100% спекулация! Ами замърсете въздуха, за да изстине планетата, бре! Чистият въздух запазва снега по- дълго време, което означава, че застудяването трябва да се появи и наблюдава. Как може да лъжат, че затоплянето се дължи на чистия въздух?!

Ха сега де, нали замърсяването на въздуха водеше до глобално затопляне? Как сега се оказа, че всъщност охлажда планетата!?

Отивам да махна катализатора и филтъра за твърди частици, че да спомогна, не може така!! Направо предлагам ден на двигателя с вътрешно горене, в който всеки по планетата, що има нещо бутално, работещо с някакво гориво, да го стартира за един час... Колите са вече до такава степен модернизирани и изчистени, че реално почти няма замърсяване от тях, на фона на самолети, кораби, и други подобни неща...ама иначе не могат да пробутват телефоните на колела...дето едвам деянат в студа...

Има нещо гнило. Ако има замърсяване - лошо. Ако няма - пак.

Да чистим или да не чистим. Това е въпросът. Ако чистим коралите ще мрат по-бързо.

Къде е Грета да писка, че замърсяването е виновно за глобалното затопляне?

Крайно време беше, някой "учен" да каже, че и чистият въздух повишава температурата на планетата. Аз се чудех защо като пр--на и веднага ми става студено. Сега вече знам, мерси! Температурата на Земята зависи от съвсем други фактори, вие "учените" сте толкова далеч от познаването им, че чак ме е жал за вас. Човешката дейност не е един от тях. Тя има отношение само за въздуха който дишате. Локално замърсяване на въздуха.

да се спре тази негативна тенденция !!!!

Хахахахаха - скапани юдейски лъжци, веднага изгърмя поредната им огромна лъжа!! :) Нали уж голямото замърсяване носеше голяма и неизбежна опасност от голямо затопляне - и всички ще измрем много скоро, ако не почнем да се ограничаваме като идиоти, лол. Еей, мръсни лъжливи изроди - и идиотщините в лъжите им веднага се виждат от километри! Като сега с пландемията, и фашистките Ковид мерки - които абс. нищо не помагат - но разрушават целенасочено целия свят!

Вече съвсем открито се подиграват с нас...

Чистият въздух - враг на планетата.