Двуметрови преспи блокираха Северна Япония, има и жертви (видео)

Повече от 10 000 домове, предимно в префектура Ниигата, все още са без ток

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БеГе си е хот и много ми е гот!

На 40 см сняг защо му викат 2 метра не разбрах. Послъгват ама не с малко.

Прекрасно! А при нас вече няма сняг. Най-много февруари да завали за 4-5 дни.

Ех това 'глобално затопляне'...неможем да се стоплим от него, разката им мамата...а овцете не дишат даже, че по тв им казаха, че со2, което издишвали било причина за затоплянето на планетата...нека сега да се топлят пак с тв глобалното затопляне, с маска на овчето лице и 3 бустера в задника удобно подложели го за ползване от джендър глобалистите

Пратете им Фандъковица да кара един снегорин и да им разчисти, като тук няма и вяма никакъв свежец и само си плащаме за фирмената "готовност". А ние муждувременно ще се спускаме по планината Фуджи за кеф. По-добре там да си дадем осемте или единадесетте хиляди за нощ по хотелите, отколкото в Пампоровец,, Баровец или Вее линград.

на ви снаг и студ. И тук ще стане тъй януари-февруари, така че се подготвяйте. Снегорини, горива, хранителни запаси, екипи за бързо реагиране, комуникации, бакап и пр.

Зеленски е виновен ! опитал е да настрои американския ХААРП да хвърли снежната буря върху масква. обаче украинците объркали инчовете със сантиметри, подали грешни данни и те ти ефекта... а даже преди 2-3 дена ни подготвиха, със 30 сантиметровите бедствия в масква... трябваше да звучи като естествен преход - първо 30 см, после 2 мереа. ама те - грешка в мерните единици и удря япония, баце

За простотията русифилистиците ваксина няма ..

наемате съответния трол за двойна заплата в долари и му давате съответните опорки. 100% десйвтаща ваксина.

надето вероятно ще научи, че в онази част на япония два-три метра сняг е нещо нормално, хората си имат тренинг, и дори си ринат покривите на къщите!

Надето има бая какво да понаучи - като начало родната граматика и словоред да речем Че от зор ги е накъдрила едни .....:)

а в Москва вали дъжд и снегът се топи, страшните 30-см преспи

Щом системите влязоха и в климата положението е лято-зимно

какво да кажем за "силите за самоотбрана" .......... от зор се да блеснат ги кърдят едни

голем тешак си пра'й с ехолозите!

Грета да ходи да рине сняг......

Путин е виновен....

има пръст в тая работа

Глобал Топлото ги Застигна! Температурите са Летни - питайте Крети и Брюксел!!