Екстремни метеорологични феномени белязаха първия летен месец в северното полукълбо

Подобни екстремни явления стават все по-чести и вероятни заради глобалното затопляне.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Axa, чакахте Илън да стане фактор че да разберете че можело и на батерий.... от 30 години поне се знае че има алтернатива ама ся се сетихме че съществувала щото вече звездите не се виждали....дали батерий дали водород дали фъшкий, ебати философията!

Кои са тия батерий и фъшкий? Някои римски философи или ... Що не вземеш да се ограмотиш малко преди да драскаш коментари?

"На 30 юли той беше фиксиран на 49,6...". Момент, днес сме 26 юли? Статията или я е писал Нострадамус или не става въпрос за тая година. :)

След като през миналия век забраниха аерозолите и някои видове фреони които разрушавали уж озоновия слой и се отваряше дупка засташаваща живота на земята от навлизането на радиация, защо сега като вече несе използват въпросните фреони озоновата дупка периодично се отваря, достигайки размерите на Антарктида и отново се затваря. Дали няма да се окаже същото и с глобалното затопляне. Нашия живот е една секунда от природните процеси случващи се на Земята за да ги преценим правилно. И моля модераторите да спрат да трият коментари в които няма обидни квалификации и пр. БЛАГОДАРЯ!

Това, че за последните 100 години изсякохме 70% от горите и изтребихме 90% от всички животински и растителни видове, едва ли има нещо общо.

Съгласен съм, но може ли да спреш прогреса. Тези с многото пари няма да го позволят. Въпроса е, че точно те използват момента за да си прокарват техните политики. Електромобилите например..... все още се спори кое е по вредно ДВГ то или производството и рециклирането на батериите за електромобилите.

А дали не е глобално видиотяване?!

Много по екстремно време е имало преди,стига лъгахте хората с това Глобално затопляне!