Европа се затопля по-бързо от всеки друг континент, установи ООН

Континентът се е затоплил повече от два пъти повече от останалата част на света за 3 десетилетия

Обратно в новината

Коментари - Европа се затопля по-бързо от всеки друг континент, установи ООН | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затопля се - глупости на търкалета.

Затоплистите кога ще узреят за истината , че света е динамика. Човекът като най-умната маймуна има най-големи възможности да се приспособява към тази динамика. Много на сериозно взеха да се вземат най-умните маймуни. Не им се получава .

Стига вече с тия фалшиви статии. Как точно го установиха? Само за пари е всичко.

Ми например с помощта на термометър - 28,5 градуса в Хасково на 2 ноември.

И какво установи? Че Хаской се е стоплил над пет пъти повече от Северният полюс?

Тази история ми идва "повече от два пъти повече" ....

Как да го кажа? европа загрява най-бързо, значи няма да се мръзне тази зима! Догодина - първа реколта банани в Сандански! Иначе всичко е по план!

А уж най-големите замърсители са Китай и САЩ... и според сегашната теория би трябвало там най-бързо да се повишава температурата. От друга страна в Европа и на двата полюса има най-много термометри... тоест има повече събрани данни за наблюдаваното явление, или пък както твърдят еретиците пустото му затопляне все пак е локално а не глобално. Лошото е че и до днес наблюденията се натъманяват към господстващата теория, а на теория би трябвало теорията да обяснява регистрираните наблюдения;)

ㅤ

Понеже Европа е на друга планета и затова се затопля по-бързо от другите континенти.

Затоплили са се термометрите... И готвят ли, готвят данните... Междувременно в южното полукълбо и тропиците нямат такива грижи...

Путин е виновен..Премахнете го.

Банките и борсите са най-голямо зло. Докато не се премахнат светът все ще страда.

И как го установиха тия маймуни от оон -то ! Дейба и краварската ви измет

бако.

Идеално да е жега,мразя студа. Искам да е топло.

Пак ни се готви нова екофашистка идиотщина. Нищо чудно да ни сложат данък върху парното и печките. На всичко са готови екофашистите.

ЕС да плаща в троен размер данък Зелена измама, а пък на САЩ да им. се намали в троен размер. Все пак Централата на ОО Не е там

Ами… предпочитам да ми е топло. В частите на Африка, където няма зима - не съм чул да е станало нещо лошо?

30 статии на минута за ковид, после 30 за Истанбулската конвенция, после за лгбт и Унгария, после за Украйна, сега за климата... Тези НПО и ДВ са умрели от страх, че само за гъби ги вземат

Супер. Необичам зимата.

Затоплянето по нашите географски ширини е чудесно.

Чета ли чета коментар, подир коментар и толкова "мозък" се излива тук, че направо ми става тъжно и блно, че всички тези "гении" на нашето съвремие нямат друго поле за изява, освен в този форум, както и вечер на чашка ракийка пред жената. Тъжна е съдбата на неразбраните "мислители" и "специалисти" самозванци ....

Още по-тежка е съдбата на зеления талибан продажник...

като цяло климата се променя! това няма как да се отрече! не за друго ми тази година февруари месец имаше температури над 20 градуса по целзии! при това в продължение на седмици! и овошките цъфнаха! пак за поредна година! при мен е 4-та! след това март месец като падна сняг и дърветата измръзнаха! но пак да кажа това е 4-та поредна година така! Няма да говоря, че вече пролет и есен няма! директно от топло става студено и обратното! пък и зимите в последните 10-15г някак си не са като зимите от моето детство! със сняг и студ! Е това засяга главно земеделците де! Така, че гражданите на тоз етап няма какво да се притесняват! виж децата им обаче трябва мноооого да се замислят!!!

От една седмица ми е студено, не мога да се стопля! Какви глупости ми говорите! Тази зима ще бъде по-дълга и по-студена от миналата. Приятно прекарване, затоплисти!

Последното поколение З или както там се казва това движение го разследваха в Германия. Откриха сложна организация, финансирана, организирана и поддържана от ... САЩ ;) петата колона за подривна дейност под лозунгите на климат и околна среда, а дефакто... обикновени Соросоидчета на НПО хранилка. Естествено на най-приятелската САЩ ;)

ноо пърдят тия еврогейци с разширените аспуси.

Европа да не е овита в цилофан и изолирана от останалия свят.

Тъкмо няма да купувам дърва! Ще има повече гори. Може да станат тропически...

Аман от промиване на мозъци! Миналата зима бе една от най студените за Европа за последнопто столетие,сега пък се затопляла...

Това лято беше най-хладното откакто се помня. Почти нямаше горещи дни. Дъждове, облачно. Какво затопляне ги гони соросоидите.

И вие не се отделяте от правата соросоидна линия на партията. Браво.

И все по топло, аре ве, ареее стига лъгали

С рязкото намаляване Екологичната природна газ влизаща в ЕС .... ..Европа ...ще Изстине...няма да се затопля! Спокойно! Ще режем и ще се греем с Горите Европейски ...и ще се чудим защо Климата в Европа се затопля най-бързо!!! Европа ще бъде спасена от всеобща Анти Американска Революция за Освобождение ! Светът също има нужда от това....

Значи зимата ще карате на глобалното затопляне. Кеф!

Както е тръгнало газ няма да ни трябва...поне не и за отопление.

Не е ли защото другите са по на юг - Африка, Южна Америка и Австралия, а студът в Сибир и Канада не може да компенсира жегите в южните части на Азия и Северна Америка?

Аве тия зелените идиоти дали зелени говна серат, а?

Ама бях пил менте вино затова, оък зелените и те дърпат ментак ама при тях не минава за един ден проблема.

Нямат край глупостите на зелените олигофрени.

И пътниците на Титаник са си казваали " тоя кораб не потъва", ама накрая са нагълтали водата.

Носиш ли си маската? Започна ли да излизаш или още се криеш?

Да де, ама ако на Титаник бяха разбрали че кораба потъва, дали единственото решение щеше да бъде да изхвърлят повечето от хората във водата?

най-много черни и си носят жегата със себе си...

Нека дойде зимата и ще видим.

Ако в България се забрани износа на дървесина и се спре безразборната сеч на горите климата в България ще се възстанови само след 5 години.

То русофилията не е много по-напредничави от зеленофилията даже все си мисля че са от едно котило.

Оборчето няма 1 регулация и 1 мъж за да го направи , само алчни плъхове съсипващи природата.