Европейците се страхуват повече от миграцията, отколкото от климатичните промени

По-малко от 15% от интервюираните смятат, че въпросите на климата са сред трите най-важни приоритета на тяхното правителство

Обратно в новината

Коментари - Европейците се страхуват повече от миграцията, отколкото от климатичните промени | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхуват се, защото са мързеливи и очакват да си намерят работа ,в която да не работят ,а да получават пари. И не се страхуват от климатичните промени, защото са неграмотни и мразят да четат.

Какво излиза от проучването, че хората са повече расисти отколкото еко. Що ли така?

Тук идва логичния въпрос: Как тъй лудите за които за70плизъма най-важния въпрос са само 15 % от европейците, пък на края в почти всички държави властта се държи от левичари-фанатици ? Както при нас... ППДБ с 10-15 процента подкрапа, пък някакви външни сили им дадоха цялата власт. Това не е демокрация "да управляват наши хора" Това е от най-тъмните години на комунизма. Демокрация е в парламентите да има политики които са важни за мнозинството избиратели.

Дайте сега повече политически коректно ако обичате

Напълно нормално е да се страхуваш повече от реалността, не от измамата. Напълно нормално е да се страхуваш от това, че си подменян и унищожаван пряко.

И като се увеличат температурите дали ще си стоят хората където са сега... климатичните промени са още един фактор да се засили миграцията

Когато араби и африканци имат по 10 деца, дори и при идеални климатични условия ще търсят съседни земи които да колонизират. Климата няма общо. Просто когато едно племе се намножи идва да вземе земята на съседното племе.

Ами имат основание

А знаете ли, че в момента излизаме от хилядолетия с ледникови периоди, и без човечество пак щяха да растат температурите. Само преди 10 000 години цялото северно полукълбо е било необитаемо и покрито с ледници. Тези редувания на застудяване затопляне ги има от 2 милиона години. Така, че радвайте се че се затопляме. Щото ако дойде застудяване. Всичко на север от Италия ще трябва да се евакуира някъде. русия, канада, северна европа ...

И миграцията и "затоплянето" са измислени и предизвикани от едни и същи гущ... хора!

О каква изненада ! Ако имахме истинска демокрация, и политици избрани от народа, а не от радикално левите НПО кукловоди на пепедебе и управляващите щяха да имат същите приоритети като избирателите. За цяла Европа говоря, не само за България

Кви европейци са тез австралопитеци на снимката ?

Ако не си радикално ляв зътоплист - не си европеец. ТАКА ЛИ ?

Които се опитват да те спасят от мигрантите, дето ще те заколят като куче и ще ебат жена ти и дъщеря ти, напълно безнаказано !

Ето това е пример за трол на пепедебе. Толкова са много, че заради тях спрях да влизам в Туитър. Заливат те с пропагандата си левичарска.

Хората взеха да се осветяват.

Нищо, като почнат да се притесняват за климатичните промени вече ще е късно. :))))) Но пък тогава, всички ще твърдят, че още от началото са знаели, колко е важно, но другите не са ги слушали... :)))))

Що, сега като се притеснявате да не би да правите нещо смислено по въпроса?!? Само крадат и искат още власт и пари. Всичко което се прави за природата е точно на обратно на това, което наистина трябва да се направи!

Заедно да се лепите с епоксидна смола по пътищата.

Ами абсолютно нормално е да се притесняваме повече от миграцията и да не искаме маймуни и резняци да ни превземат и без това опустошената страна. Като гледам какво се случва в другите държави на запад то си е страшно. Колко убийства, изнасилвания, грабежи, атаки с ножове се случват ежедневно и дори за повечето не се пише. Климатичните промени не могат да дойдат и да ме наръгат с нож докато тегля пари от банкомата или пазарувам в магазина нито пък климатичните промени могат да нападнат момиче в някоя уличка и да го изнасилят. Те виж навлеците дето толкова ни убеждават да ги приемаме лесно ги вършат тия неща, осират всичко навсякъде и искат в моята страна да живея както на тях им е удобно. Айде нема нужда. Ще почнат скоро да изчезват безследно и да висят по дърветата ми се чини и това няма да започне от България, а от ония на запад с еврогейските ценности дето има викаха Рефюджис уелкъм пък сега си вдигнали ръце от тях.

Ама те климатичните промени ще доведат до още по-голяма миграция. От една страна всички африканци ще се втурнат към Европа, а от друга в самата Европа ще има вътрешни размествания заради липса на питейна вода в едни страни и потопи в други.

Ще, ще... Колко ще? Колкото се сбъдна прогнозата за масов глад и миграция до 2000 г.? Или колкото се сбъдна прогнозата за Ню Йорк под вода? Или колкото се сбъдна прогнозата за Малдивите под вода? Или колкото се сбъдна прогнозата за Арктика без лед през лятото? Цялата затоплистка работа е такава -- ще, ще. И разчитат на късопаметните да папагалстват. Набеждаването на СО2 за вредни емисии ще остане в историята като най-голямата измама на 21-и век.

Българите за съжаление ни е страх от всичко ново и непознато. Метално сме доста ораничени и тава ще бъде доказано, като ИЗБЕРЕМ ГЕРБ и ДПС, за да ни доунищожат, като държава!! Виж, ракията и шопската си я уважаваме, защото си я знаем. Ботев и Левски явно са загинали напразно.

Олигофрене на кое викаш ново и непознато? Само това искам да ми поясниш? Чернилките, които са плъзнали в цялата страна? На това ли викаш ново и непознато? Имаш ли представа какви изнасилвания, грабежи и престъпления стават в другите страни заради същите тия? Явно нямаш представа. Пожелавам ти обаче да не се сблъскваш никога лице в лице със същото това ново и непознато, за да не ревеш и ти или твоите деца да станат жертва.

Европейците не желаят миграция именно защото я познават , шматарок

Е много ясно, че от миграцията ще се притесняваме повече. Едното нещо е реално, може да се направи нещо по въпроса- напр. да се командирова армията на границата (което всъщност е идеята на армията), да се построи ИСТИНСКА ограда (а не на Валерката бутафорната измислица, от която спечели сума ти милиони) и т.н. По другото не може, повтарям НЕ МОЖЕ нищо да се направи. По последни изследвания човешката дейност имала някъде между 2 и 3 % отнощение към глобалното затопляне. Т.е делът на Европа е сигурно 0.2 %, а делът на България сигурно отива към 0.000002 %. Това си е естествен процес и какво има да се притесняваме от естествени природни процеси по които нищо не може да се направи така или иначе? Все едно да седнем да се притесняваме за това, че един ден всеки ще умре или за това, че един ден Слънцето ще погълне Земята.

току що се прие директивата за миграцията ЕС. вече никаква армия няма да може ти помогне. тъжно...