Февруари: свършва ли зимата или тепърва започва?

Февруари би могъл да бъде най-студения зимен, но може да бъде и почти пролетен месец.

Обратно в новината

Коментари - Февруари: свършва ли зимата или тепърва започва? | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ НИЩО НЕ РАЗБРАХ!!!! Иво Некитов - незнам какъв си и с какво се занимаваш, но по-голяма боза скоро не бях чела. Извини се на читателите! Непременно! И не пиши, френд! Нищо не пиши!

Не си разбрала, щото си тъпа, мацке) Е - аз не разбирам от опера, но не отивам да се натрапвам на опера-джиите : ) Буболино) Не ми е кеф - не чета.

Ето още един "писател", на когото плащат на брой думи... а накрая времето ще бъде преобладаващо с температури малко над, под или около нормата.

Блестящ, направо гениален анализ и брилянтен стил :) Колко напред е метеорологията пред социалните науки!

А защо да не е възможно месец януари да "меандрира" и да се превърне в месец февруари, февруари да "меандрира" и да стане март, а март, въобще да се слее с април?!!! И така да "меандрира" календара, че зимата да се стесни и практически да се превърне в студена есен? Какво мислят за това "метеоролозите"?!!!

Това е така от вече не зн колко години- има някакво изместване на сезоните, за което ми е чудно КОГА ще благоволят да започнат да говорят?

Благодаря на автора!

На това му викам професионална прогноза

Поредни благодарности за изчерпателния и написан на достъпен език коментар !

Само не ми е ясно щъркелите от Южна Африка как разбраха за топлото време в другото полукълбо... и още повече откъде знаят че февруари няма да е - 20 и да им замръзне перушината???

Вмро

Те първите пеликани и щъркели пристигнаха,ние зима чакаме ! В последното обновление на гфс вече и студ и сняг към края на опашката няма. Всичко е просто отчайващо ,валежите от дъжд ,които се очакваха след 20-ти или ще бъдат съвсем слаби или няма да ги има ! В софия не е валяло от 40 дена и най-вероятно до края на зимата ние софиянците снежинка няма да видим ! Снега края на ноември не го броя,защото е късноесенен .

Браво за подробната и увлекателна статия!

От началото на месец януари времето е рекордно топло и без валежи.Не знам до кога ще продължава тази суша,но житото спешно се нуждае от вода.От няколко дни вече виждам да летят и мухи,дори пчели.Какво му става на това време,съвсем се обърка.

Не знам за метеоролозите, но е факт, че някои прелетни птици - пеликани и дори щъркели, започнаха да пристигат - месеци по-рано. Преди няколко дни видях в градината си буболеки, които обикновено ги виждам април месец. Дали това е предвестник на топло ( пролетно време ) в следващите месеци. Животните обикновено предусещат.

мда ... определено времето ще преобладава ....

Браво за направената прогноза-детайлна и разбираема! :)

Да ,наистина много подробно обяснение за прогнозата като такава или не !! Не е лесно да се предсказва времето ,това е ясно ! Времето е такова каквото си иска ,в това съм се убедила през живота си, но все пак успех на всички метеоролози!! Защото винаги слушам и чета за това!!

По-ясно и по точно никой сайт не може да представи прогнозата.Иво показва не само каква ще е прогнозата, но и защо ще е такава.

Не че някой пък ще разчете звездите и планетите, но 95 % от хората си четат хороскопа и повечето го взимат на сериозно :)